2777
2789

خب وقتی اعصابشون خورد بشه میزنه دیگه

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی  این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنین 

من ۲۸ سالمه  اینا رو ک میبینم و میشنوم  ترجیح میدم 

کلا مجرد باشم 

پدر من تا الان رو من دست بلند نکرده

با مامانم دعوام شده  منو زده  ولی پدرم نه ☹😑

چون شوهرم دادو بیداد میکرد واسه اینکه گفتم خانوادم بیان دنبالم پدرشوهرمم زد تو سرم

شت😐😐😐😐

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉
خدایی  این عتیقه ها رو از کجا پیدا میکنین  من ۲۸ سالمه  اینا رو ک میبینم و میشنوم &n ...

این حرفو نزن ادمارو نمیشه از اول شناخت ندیدی ادما دورو زیاده نمیشه شناختشون نقش بازی میکنن

خدایا آدم چه چیزهایی میشنوه پشم که هیچی مشمامونم ریخت 😒😒😒😒....پدر شوهر من پشتش به من باشه سریع معذرت خواهی میکنه اینا دیگه نوبرن

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی