2777
2789
عنوان

کاج مطبق +عکس

268 بازدید | 16 پست

بنظرتون کاج مطبقم داره خشک میشه خیلی نگرانم از دیشب ک دیدم برگای پایینش زرد شدن. امروز جابجاش کردم گذاشتم رو پله ها اخه تو ساختمان گرم بود گفتم شاید بخاطر گرما اینجور شده. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کاج مطبق باید بذارین خاکش کامل خشک شه بعد ابیاری کنید زهکش گلدون باید درست حسابی باشه و اب ازش خارج شه وداخل گلدون نمونه 

دردوز باید اب اسپری کنید روی بدگ ها تا نوک برگ ها نسوزه و همچنین ابی که زیر گلدونی جمع میشه رو باید حتما بریزید بیرون 

نور هم غیر مستقبم خوب بابد باشه 

احتمالا مشکلش در شیوه ابیاریتونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کاج مطبق باید بذارین خاکش کامل خشک شه بعد ابیاری کنید زهکش گلدون باید درست حسابی باشه و اب ازش خارج ...

الان 3 ساله دارمش روش ابیاریشم درسته نمیدونم چش شده

نه خوبه  ولی نباید جابه جا میکردی  من جابه جا کردم خشک شد

اخه تازه دو ماهه اومدیم تو این خونه ب جابجا شدن عادت داره چون زیاد جابجا شدیم حس میکنم بخاطر گرماس اخه دوتا بخاری روشن بود 

اونجایی که گذاشتین سرد و گرم نشده؟ جاشو عوض نکن

اره سرد وگرم شده الان گذاشتمش تو پله ها ک حداقل یکم نور بهش برسه تا بعد عید هم جابجاش نمیکنم هوا گرم شه میارمش داخل ساختمان

اره سرد وگرم شده الان گذاشتمش تو پله ها ک حداقل یکم نور بهش برسه تا بعد عید هم جابجاش نمیکنم هوا گرم ...

داخل راه پله اگه سرد باشه خشک میشه عزیزم 

بابد جایی باشه نزدبک پنجره که نور غیر مستقبم ببینه

عه؟ یعنی بیارمش سرجاش فقط بخاری رو دیگه روشن نکنم؟ 

اگه نزدیک بخاری هس با فاصله بذار یا یه طرف دیگه نزدیک پنجره بذار ولب بیرون ساختمون چون سرده نذار 

اگه نزدیک بخاری هس با فاصله بذار یا یه طرف دیگه نزدیک پنجره بذار ولب بیرون ساختمون چون سرده نذار&nbs ...

اوردمش جاقبلیش. فقط دیگه بخاری رو روشن نمیکنم داخل اتاق. اخه پذیراییمون پنجره نداره من گذاشتم گلا رو تو اتاق خوابمون نزدیک پنجره 

اوردمش جاقبلیش. فقط دیگه بخاری رو روشن نمیکنم داخل اتاق. اخه پذیراییمون پنجره نداره من گذاشتم گلا رو ...

اره اینم فکر خوبیه عزیزم