2821
2789
عنوان

سوال زنانه

178 بازدید | 13 پست

سلام.. بچه ها من 4 تا 5 ماهه قاعدگی نامنظمی دارم خیلی نامنظم یعنی تو یه ماه چندروز جلو میوفته تو یه ماه چند روز عقب نسبت به تاریخی که قبل منظم میشدم. آخرین ماهی که قاعدگی منظم بود رفتم دکتر زنان آزمایشاتی دادم این سوالم پرسید که منظومه پریود یا نه گفتم بله اما دقیقا از ماه بعدش نامنظمی شروع شد و تو کل این سال ها اولین ساله من اینجوری شدم. علتش چی میتونه باشه؟ خیلی نگرانم... نیازه دوباره آزمایش بدم؟ 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برین متخصص زنان ،احتمالا پلی کیستیک هستین

آزمایشاتم خوب بود... سونو هم دادم... دقیقا از ماه بعدش مشکلم شروع شد... سونو برای قبل بارداری دادم گفت خوبه 

خودتو چشم زدی  

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
شاید قبلا داشتین متوجه نشدین ریزش مو ندارین؟جوش؟موی زائد؟

ریزش مو و موی زائد کما بیش دارم... مخصوصا ریزش مو بیشتر مشخصه قسمت شقیقه ها... به نظرتون دوباره نیازه برم دکتر؟ 

ریزش مو و موی زائد کما بیش دارم... مخصوصا ریزش مو بیشتر مشخصه قسمت شقیقه ها... به نظرتون دوباره نیاز ...

دکتر زنان برین براتون سونو گرافی تخمدان بنویسه اونجا مشخص میشه بعد دیگه دکتر دارو میده تا پریودیتون منظم شه

دکتر زنان برین براتون سونو گرافی تخمدان بنویسه اونجا مشخص میشه بعد دیگه دکتر دارو میده تا پریودیتون ...

باشه عزیزم خیلی لطف کردی ممنونم🙏🌷