سلان دوستان،حدود یک هفته است درد خفیفی توی سینه سمت چپم احساس میکنم البته نزدیکه عادت ماهیانه ام هست اما فقط درد سمت چپه،معاینه که میکنم خیلی چیزارو زیر دستم حس میکنم،چجوری بافت سینه رو از بافت غیر سینه باید تشخیص داد،خواهشا کمک کنید نگرانم
رو دکتر خودش با دست معاینه کنه سونو هم بده منم اینجوری بود رفتم گفت سینت پر کیسته
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
اره گلم البته من 13 سال از زایمانم گذشته شما احتمالا همون غدد شیریت باشه ولی بازم حتما پیگیری کن
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
ه من گفت چای سبز قهوه نوشابه فلفل غذاهای تند نخور اما چند وقت پیش یه دکتر خودم گفتم اونموقع نبود دکترم گفت یعنی چی باید مشخص بشه برام سونو نوشت هنوز نرفتم پشت گوش انداختم این هفته حتما میرم
مینا رو که بالا گفتم نباید بخوری دکتر خودمم گفت ولی گفت باید مشخص هم بشه
عزیزم به منم گفت نمک نوشابه کافئین کاکائو نخور ببین من قبلا هم هیچ وقت کشته مرده اینا نبودم و نمی خوردم به نظرم زیاد به غذا ربطی نداره ورزش هم گفتن خوبه من انجام ندادم هر 6 ماه باید سونو بشی جهت کنترل من الان باردارم و دیگه اعصابم نمیکشه دنبال این یکی هم برم می خوام ولش کنم نمی دونم چی به سرم می یاد خیلی هم درد دارم البته قبلا هم داشتم
وقتی می میرید نمی فهمید که مرده اید، تحملش فقط برای دیگران سخت است، بی شعور بودن هم مشابه همین وضعیت است(Philippe Geluck)