2777
2789

سلام از قبل تایپ کردم..میذارم الان...کمکم کنین دیگ خیلی حالم بده..همش میریزم توو خودم...

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا نریز تو خودت بریز تو نی نی سایت .

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 

عزیز دلم ملی چی شده😘

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

من یه زن ۲۳ساله م ک خیییلی از سختیای زندگی ب سرش اومده و الان اندازه یه زن ۵۰ساله تجربه داره...دقیقا ۵سال پیش بود ک خونمون قرعه کشی فامیلی بود..همه اومدن..پسرداییم اراد هم اومد..همه توی حیاط خونمون نشسته بودن وقتی من اومدم ک ازاتاقم چیزی بردارم دیدم اراد اومد گفت گوشیتو بده گفتم میخای چیکار گفت بده وقتی دادم رفت توی واتساپم..گفت پس شماره من کو گفتم ندارم!! دلیلی نداره تو گوشیم باشه..شمارشو زد تو گوشیم و گفت پی ام بده گفتم چرا گفت کارت دارم...خلاصه اون شب با همه رویاپردازیا و خیال بافیای یه دختر ۱۷ساله گذشت...از بچگی ارادو دوس داشتم ولی اصصصلا بروز نمیدادم..و همییییشه باهم دعوا داشتیم..خلاصه گذشتو من بهش پی ام دادم و اون شروع چت کردنمون بود بعد از ۲۰روز گفت تو حست بمن چیع گفتم هیچی حسی ک ب یه ادم عادی دارم توام همونه...گفت دروغ نگو گفتم وا چ از خود مچکری...گفت بگو دوسم داری چون من خیلی میخامت..اونجا بود ک منم اعتراف کردم و عشقمون شروع شد..۱ماه بیرون رفتیم زنگ زدیم حرف زدیم..درروز ۱۰۰۰تا یا بیشتر اس و پی ام میدادیم..بعد از یه ماه گفت بامامانم حرف زدم ک بیاد خاستگاری و من دیگه نمیتونم قایمکی داشته باشمت...اون روزی ک مامانش قرار بود با مامانم حرف بزنه من پیش اراد بودم البته خیلی یواشکی و ب بهونه کلاس اضافه اینا...جفتمون استرس داشتیم حتی اون بیشتر از من بروز میداد استرسشو..مامانم شب اون روز گفت اراد میخاد بیاد خاستگاریت و فکراتو بکن میدونی ک شدید غیرتیه بددله شاید پس فکراتو بکن..خلاصه ۲روز بعدش اومدن خاستگاری و خیلی یهویی همه چی توی یه شب اوکی شد و حتی همون شب انگشتر نامزدی دستم کردن...خیییلی سریع عقدو گذاشتن واسه اخرهفته.. یه هفته بدو بدو همه کارارو انجام دادیم و عقد کردیمو جشن گرفتیم..دیگ تصور کنین چ حال خوبی داشتیم...همه چی خوب بود تااین ک ۵۰ روز بعد از عقدمون خبردادن داییم تصادف کرده...اونجا شروع بدبختیامون بود..مرگ مغزی شد داییم, اراد حال خوبی نداشت و من همیشه پیشش بودم...۳روز داییم بستری بود و بعدم فوت شد..چقدر اون رورا مثل کابوسه واسم...

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
بگو عزیزم ولی خلاصه🙏🏻

خیلیم خلاصه نیس عزیزم..لایکت میکنم بعد بیا بخون

عزیز دلم ملی چی شده😘

همه چی تمومه..😞🖤

اره نی نی سایت واسه این‌کار خییلی خوبه

خیلیام دلتو میشکنن ولی 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
واااا اگه بریزه حامله میشیم😂 جهت# شوخی به دل نگیرین عزيزان😜😅

نی نی سایت حامله میشه😉😂

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 
خیلیم خلاصه نیس عزیزم..لایکت میکنم بعد بیا بخون

منم بکن . دوست دارم