2777
2789
عنوان

ببخشش شوهر

564 بازدید | 39 پست

خانومهاتوتایپیک قبلیم گفتم موضوع چیه شوهرم اومدخونه حالم خیلی بدبود فهمیدپرسیدمنم باگریه گفتم خشکش زد.تاصب گریه میکرد والتماس ک ببخشمش منم گفتم نمیتونم ببخشمت گف خریت کردم نفهمیدم چی شددست خودم نبود.نمیدونم چیکاکنم حالا؟مشاوره هم کسی سراغ تدارم ک یکم ارومم کنه ازبس داغونم  ک نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدحالم خوب نبود دوباره تایپ نکردم.اینک شوهرم خیلی بامحبته وبهم توحه داره ماباهزاربدبختی باهم ازدواج کردیم گوشی ساده داره بازی وتلگرامش روگوشی منه دیروز دیدم توی یکی ازاین بازیهای انلاینش باچندتاازدختراچت کرده اونم صمیمی ک دلم‌گزفته وبیاباهام حرف بزن وقربون صدقشون رفته.ولی اوناجواب ندادن 

ببخشیدحالم خوب نبود دوباره تایپ نکردم.اینک شوهرم خیلی بامحبته وبهم توحه داره ماباهزاربدبختی باهم ازد ...

حریت نکرده با خواسته خودش بوده زود نبخشش و کوتاه نیا

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

😐

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم