2777
2789
عنوان

همه شوهر کردن من موندم فقط😐😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 84 پست
یکی کم عقله تو هم باید باشی بهترین کارو میکنی درستو بخون موفق شو مستقل باش والا الان زمونه انقدر سخت ...

منم ایده الم نیس کسی 

حس میکنم زوده واقعا 

ولی خب ی حس خیلی بدیههههه 

همه برن تو بمونی 

ولی من قول میدم زندگی من صد برابر بهتر از اونا باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ خواصی حس ترشیدگی نکنی بیو یه چندتا از رفیقامو باهات آشنا کنم خونه و ماشین ک هیچ شعورم ندارن ولی خب دیگه ترشیده نیستی اضافه بر اون یه کار خیری هم کردی 

این اسکلا رو از تو خیابون جمع کردی باور کن دعای خیر مردم پشتته تازه امنیت شهرم برقرار میشه کلا خیلی کیسه خوبین 😂

β
توروحت    کلی خندیدم

حالا که از من دوری...

مراقبِ خودت باش

مراقبِ اشک هایت که بی من نریزند

مراقبِ دلت که بی من نگیرد

مراقبِ خنده هایت که بی من کسی نبیند

مراقبِ دست هایت باش...

چشم هایت حتی...

این ها همه اش امانت است

پیشِ تو

حالا که دستم از دست هایت کوتاه ست

آغوشم از آغوشت دور

مراقبِ بی قراری هایت باش

مبادا بی من کسی

آرامِ جانت شود

مبادا ... 

#عادل_دانتیسم

حالا که از من دوری... مراقبِ خودت باش مراقبِ اشک هایت که بی من نریزند مراقبِ دلت که بی من نگیرد ...

باز این پروین اعتصامی پیداش شد اون روز روش ریپ زدم تا دو روز دنبالم بود هی شعر میگفت احساس کردم رباته

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
منم ایده الم نیس کسی  حس میکنم زوده واقعا  ولی خب ی حس خیلی بدیههههه  همه برن تو ب ...

نه بستگی به اعتماد به نفس و رفتارت داره مثلا الان همه میدونن من از ازدواج فراریم و علاقه نشون نمیدم حرفی رم به خودم نمیگیرم۳۰سالم که نیست هر کیم مستقیم بهم میگه میگم بچه ام هنوز درسمو می خونم موفق شم مگه شوهر کردن افتخاره اون موند تو قدیم آخرش همشون به فکر میرن میگن راست میگی اینو جدی میگم

ولی بعد تلاش میکنن دخترشونو شوهر بدن گرونیه اخه همه میخان از سر کنن🤣🤣🤣

منم ایده الم نیس کسی  حس میکنم زوده واقعا  ولی خب ی حس خیلی بدیههههه  همه برن تو ب ...

درس بخون شاغل شو پولدار شو دستت تو جیب خودت بره. بعد با یه مدل بالا ازدواج کن. اصلا هم عجله نکن

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
باز این پروین اعتصامی پیداش شد اون روز روش ریپ زدم تا دو روز دنبالم بود هی شعر میگفت احساس کردم ربات ...

شما را به خدا ... شب که می شود

کمی مهربان تر باشید..

برای کسی که دوستتان دارد

غرور و منطق را کنار بگذارید؛

شبش را بخیر کنید..!

دنبال دلیل نباشید

عشق ... در هیچ شناسنامه ای

ثبت نمی شود!

#نرگس_صرافیان_‌طوفان

2790
2778
2791