2777
2789
عنوان

رابطه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2848 بازدید | 68 پست
نه الان سه ماه هست دست به من نزده هروقت هم من میگم میخوام هرشب میگه فرداشب وخروپفش میره هوا دلم میخو ...

وا مگ مردي هم داريم كه ٣ ماه نخاد😐

ب نظرم حتما برو پيش ي روانشناس سكس تراپي عزيزم

جهان اگر برپاست، هنوز كسي كسي را دوست دارد. اگر چه دير؛ اگر چه دور...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش افزایش دهنده میل بده اگ نیومد طرفت ی جای کار میلنگه خدایی نکرده خیانت یا اینکه مریضه واقعا و دکتر باید حل کنه

برای خوشبختیم صلوات میفرستی و برای شفای همه مریضای اعصاب صلوات.... اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ....اقایییوووووووننننننننن ورود ممنوع 
نمیتونه یا نمیخاد؟

نمیدونم دیگه ...اصلا دستش به من همگیرنمیکنه کسی که نمیتونه حداقل باید یه فکری برازنش کنه ولی ایطوریستین

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
اهان پس من دراوردی....کمر زبون فارسی رو شکوندی با این علاقت😄

خخخخ عارع دیگع

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...
خودت کارتو راه بنداز

چه کامنت زشتی  🙄🙄🙄 اونوقت چرا شوهر کرد مگه عروسک چینی هست 

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂
نه الان سه ماه هست دست به من نزده هروقت هم من میگم میخوام هرشب میگه فرداشب وخروپفش میره هوا دلم میخو ...

شاید سرد مزاجه. ببرش دکتر مگه ادم برا هرچیزی طلاق میگیره تلاشتو بکن اگه درست نشد یه فکری بکن.شاید فکرو خیال داره این کرونا کلا خیلی روحیه همهرو ضعیف کرده

وا مگ مردي هم داريم كه ٣ ماه نخاد😐 ب نظرم حتما برو پيش ي روانشناس سكس تراپي عزيزم

تبعیض تا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😐😐

منم تایپ کردم سسک اخطار داد این کلمه ممنوعه بعد واسه تو تایپیده🤣🤣🤣🤣

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

شاید واقعا مشکل داره به جای این کارا و لج و لجبازی برید دکتر یعنی چی تلافی کنم!!!!! مگه بچه بازیه. مگه از عمد این کارو میکنه. اینجور آدما که سرد هستن دست خودشون نیست. اگه قضیه برعکس بود خوشت میومد باهات لجبازی کنه!!!! ب فکر درمان باشید به جای این بچه بازیا

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
چه کامنت زشتی  🙄🙄🙄 اونوقت چرا شوهر کرد مگه عروسک چینی هست

شاید فکر کنی بی ادبیه ولی وقتی شوهر نتونه ممکنه به خیانت ختم بشه؟به این فکر کردی؟

کاااش دوباره برگردی به اولین بوسه...به اولین دیدار