2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر نیاز ب همدم نداشته باشی ک خوبه..ولی ب نظرمن همه ی ادمها ب همدم نیاز دارن..فقط باید ی خوبِ خودتو پیداکنی..امیدوارم خوشبخت بشی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

من چندتا همسایه دارم   طلاق گرفتن خونه جدا گرفتن با بچشون زندگی میکنن   هرروز به من میگن  مث چی  پشیمونیم   قدر شوهرت بدون 

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂

من از تنهایی میترسم چونکه تو خانواده ام تکیه گاهی ندارم طلاق بگیرم خیلی تنها میشم  احساس میکنم یه روزی جدا بشم دو ماه بعدش ازدواج میکنم 😂😂😂

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂
بستگی ب خودت داره  کیس مناسب بود ازدواج کن اگه نه الکی خودتو بدبخت نکن از زندگیت لذت ببر کاش ...

عزیزم مگه جدا شدی 

وقتی عصبانی میشم یه احمق تمام عیار میشم و عقلم تعطیل میشه 😂😂 زود آروم میشم و  زود هم اعتماد میکنم با اینکه میدونم اشتباهه،  از یه سوراخ بارها گزیده میشم تا چنان دردم بیاد که تا ۷ آسمان آه و ناله ام برود ،،،،،، و اما نی نی سایت بهترین دوستم هست  از سال ۹۶ اینجام درد و دل میکنم و درد ودل میشنوم تایپ خنده و شاد و پر انرژی دوست دارم وقتیکه حال دلم خوب باشه ، بدترین حرفم بهم بزنی اسم کاربریت یادم می ره پس ناراحتم نکنید 😂😂😂😂😂😂😂😂
2790
2778
2791
2779
2792