2777
2789
عنوان

خواب دید

74 بازدید | 6 پست

مامانم خواب دیده من سه قلو باردارم بد خودش داره دعوا میکنه میگه این چیه سه قلو سخته و این حرفا ولی مادر شوهرم داره قربون صدقه میره

برا بچه هام بد دوتا پسره یدونه دختر بدش خودمم ک ده روز بد میخوام برم ازمایش ببینم حاملم یا ن تعبیرش چی میتونه یاشه یعنی 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
فکرشو‌کردین واسه همینه

خخخ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله که خیره نگران نباش فوق فوقش میشه ۳ قلو😍🥰♥️

ن ها من به همون یکیش هم راضیم فقط حامله باشم دعا کنید ده روز بد با خبر خوش بیام 

ان شاالله که خیره نگران نباش فوق فوقش میشه ۳ قلو😍🥰♥️

چهار بار بی بی زدم منفی در اومده بیست و یک روزم هست از پ گذشته میگم ده روز بد برم ازمایش یه ماه بش

ه بد