2777
2789
عنوان

کیا تعبیر

42 بازدید | 6 پست

کیا تعبیر خواب دارن هر کی داره لطفا میشه جواب بدید 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

منظورت برنامه تعبیر خوابه؟؟؟ 

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت برنامه تعبیر خوابه؟؟؟ 

اره کلا هر کی بلده تعبیر خواب

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اره کلا هر کی بلده تعبیر خواب

نه جیگر من بلد نیستم ببخشید 🤗

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
نه جیگر من بلد نیستم ببخشید 🤗

اوکی عزیزم ممنون 

چه خوابی دیدین عزیزم؟

تو تاپیک بعدی گفتم برید اونحا بخونید