خانوما من و شوهرم باهم کم رابطه داشتیم تا این که بهم گفت تو نمیتونی منو تحریکم کنی و انتظاراتمو برآورده کنی من همه سعیمو میکنم براش انواع اقسام لباس خواب گرفتم، به بهداشت شخصیم میرسم، لطفا بهم راهکار بدید چطوری باید تحریکش کنم بخدا زندگیم داره سر این مورد از هم میپاشه، گفت برو نمیخوامت دوتا بچه دارم
اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏
اسی اومدم تو تاپیکت بگم ک تعطیل شد اینجا میگم.ببین شاید این کار به نظرخودت یا شوهرت مسخره بیاد اما حتما انجام بده.قبل رابطه یه نمایش کوتاه بنویس وبرای شوهرت بفرست.مثلا اون پلیسه وخونتو دزد زده واون برای بررسی میاد حالا محیط همون فقط درحداتاق خواب میتونه باشه وبعد ادامه ماجرا ودر اخر ...نقشای مختلف میتونید داشته باشین هردفه دکتر-پرستار-تعمیرکار-دزد فانتزیا مختلف داشته باشین.حتما انجام بده شاید باورت نشه ولی وحشتناک موثره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شاید همسرت نسبت به قبل سرد شده در توانش نیست اینطور بهانه میاره😄 یا شاید ایراد از شماس چون گفتی کارایی هم بلدی ولی خجالت میکشی. عجیبه بعد چندسال زندگی و داشتن دو فرزند حرف از خجالت میزنی عزیزم. این دوره و زمونه خجالت معنی نداره تو اتاق خواب . مخصوصا برا مردای این دوره که انقدرررررر چشم و گوششون باز شده
اسی اومدم تو تاپیکت بگم ک تعطیل شد اینجا میگم.ببین شاید این کار به نظرخودت یا شوهرت مسخره بیاد اما ح ...
وای نه مغزش رو درگیر میکنه...دیگه نمیزاره این بیچاره نفس بکشه..مردا همینجوری حساسن...وای به حالی که در مورد یه چیزی غیر از خودشون حرف زد...بگی دکتر میگه دلت دکتر میخواد پی دکتری...بگی تعمیر کار..میگه اوندفعه تعمیر کار اومد بینتون چیزی شد...
بعد دوتا بچه اینو میگه.خب ازش بپرس بگو رک و راست چه چیزایی میخوای تا انجام بدم
گلم بهش میگم اونم یا هیچی نمیگه یا میگه خودت باید بلد باشی بخدا ما شرایطشو نداریم که من تحریکش کنم تو خونه مادر شوهرم هست تو اتاقم خودش زیاد نمیاد که من وقت کنم بچه هامم هستن
اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏