2777
2789
عنوان

شوهرم سربازه،بعد داییش زنگ زده

416 بازدید | 19 پست

بهش میگه سوار اوتوبوس شو برو شمال(ماتهرانیم)پدر بزرگتو بردار بیار ببر دکتر،پیش خودش نگفته این سربازه اگه غیبت کنه اضافه خدمت میخوره!!!!بعد که شوهرم گفته نه نمیتونم کلی باهاش دعوا کردن داییش و پدر و مادرش!!!یعنی چقدر بعضی آدما بی فکرن آدم تعجب میکنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

متاسفم واسشون

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو راههای شمالو بستن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

میگفت دایی جون چرا خودت نمیری اگه دلت میسوزه.. اضافه خدمت بخوره حتما دایی میخاد بره پست بده😒

حالا خدمتش هیچی

بخدا ماعقدیم شوهرم که سربازه یه هزار تومنی تو جیبش نیست، حقوقشونو چند ماهه دولت نداده، این داییش میگه سوار اوتوبوس شو برو بیارش حداقل یه تعارفم نمیزنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
بگه باشه میرم اما اضافه خدمت خوردم دایی تو بیا به جای من برو🙄

بیشعورن، دقیقا مطابق امضات، بیشعورن

حتما مجردیش کارهای خانواده رو زیاد انجام میداده که الان عادیه براشون 

آره اکثر وقتا کمکشون کرده خدایی منم همیشه حرص میخوردم، الان یکم کنترلش میکنم من نمیزارم مفتی به خودش زحمت الکی بده

حالا خدمتش هیچی بخدا ماعقدیم شوهرم که سربازه یه هزار تومنی تو جیبش نیست، حقوقشونو چند ماهه دولت ندا ...

تو این کرونا بره پیر مرد و با اتوبوس بیاره کرونا بگیره ی چیزیش بشه بیفته گردن شوهر تو ک چررررررا پیرمرد با شخصی نیاوردی با اتوبوس آوردی 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
تو این کرونا بره پیر مرد و با اتوبوس بیاره کرونا بگیره ی چیزیش بشه بیفته گردن شوهر تو ک چررررررا پیر ...

دقیقا همچین آدمایین که اگه خدای نکرده چیزی بشه زبونشون صد متر میشه

مامانم بعضی وقتا میگه این عجوزه ها چی بودن تو عروسشون شدی،راستم میگه

ولی خب شوهرم خوبه

دقیقا همچین آدمایین که اگه خدای نکرده چیزی بشه زبونشون صد متر میشه مامانم بعضی وقتا میگه این عجوزه ...

نزار شوهرت بره ی مدت ناراحت میشن و یادشون میره.. 

انشالا ک خوشبخت بشید شمام

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
دقیقا همچین آدمایین که اگه خدای نکرده چیزی بشه زبونشون صد متر میشه مامانم بعضی وقتا میگه این عجوزه ...

شوهرت بعده خدمتش کار داره؟

شوهرت بعده خدمتش کار داره؟

نه

در حال حاضر میخواد بره سرکار ولی ساعتای پادگانشون هنوز مشخص نشده 

سربازیشم تموم بشه باید بیوفته دنبال کار،آدمیه که همه کار میکنه حتی به کارگری هم راضیه