2777
2789
عنوان

این چه عشقیه؟

153 بازدید | 16 پست

چرا بعضیا فقط بخاطر این که از چشم شوهرشون نیوفتن وقتایی هم که حوصله رابطه ج‌... ندارن انجامش میدن تا شوهرشون به راه بد کشیده نشه؟ 

مگه شوهرشون واقعا عاشقشون نیست و عشقش حقیقی نیست؟ خب اگه عشقش واقعیه تو هر شرایطی با زنش کنار میاد و ولش نمیکنه و باعث اذیتش نمیشه که؟

برام سواله ، منظوری ندارم(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب این سوال رو وقتی ازدواج کردی متوجه میشی

خیلی دلایل هست برای این کار، هم کسی که درخواست میکنه، هم کسی که درخواست رو قبول میکنه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
جواب این سوال رو وقتی ازدواج کردی متوجه میشی خیلی دلایل هست برای این کار، هم کسی که درخواست میکنه، ...

من متاهل هستم و زندگی خوبی دارم ، اما بین دوستام و همکارام زیاد دیدم ، 

من متاهل هستم و زندگی خوبی دارم ، اما بین دوستام و همکارام زیاد دیدم ، 

وقتی همسرت نیاز داره بهت نمیگه؟! 

یا مثلا وقتی میبینی نیاز داره قبول نمیکنی؟ 🤔

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
وقتی همسرت نیاز داره بهت نمیگه؟!  یا مثلا وقتی میبینی نیاز داره قبول نمیکنی؟ 🤔

من روی رابطه جنسیمون خیلی حساسم ، قبل از ازدواج تمام موارد رو بهش گفتم ، البته خودم خیلی رابطه رو دوست دارم ولی وقتی نخوام انجام نمیدم

من روی رابطه جنسیمون خیلی حساسم ، قبل از ازدواج تمام موارد رو بهش گفتم ، البته خودم خیلی رابطه رو دو ...

پس چرا این سوال تاپیک برات پیش اومد؟! 🤷🏻‍♀️