2777
2789
عنوان

کی درست میگه؟

117 بازدید | 14 پست

بچه‌ها من و همسرم خیلی وقتا میریم بیرون و مثلا دو تا ساندویچ میخریم  هر دو نصفشو میخوریم البته چون خیلی قطور بودن😂 یا دوتا پیتزا نصفشو میخوریم بعد همسرم میگه کاش یکی میخریدیم

ولی من اصلا دوس ندارم نصف کنم پیتزا یا ساندویچمو در صورتی که همشم نمیخورم و احساس میکنم زشت باشه که تو فست فود مثلا یه ساندویچو دوتایی بخوریم

به نظر شما کار من‌اشتباهه یا همسرم؟ خودشم البته همیشه دوتا میگیره همه چیو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی کار شما

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

وقتی میدونید که خورده نمیشه، چرا بیشتر میخرید؟! 

هیچ هم زشت نیست. یا اگر خجالت میکشید که یکی سفارش بدید، همون دو تا رو سفارش بدید، ولی یکیشو باز نکنید، وقتی رفتید بیرون، بدید به بچه‌های کار و ... 

زشت که نیست به نظرم.اما یکی از دوستام همینجوری بود یعنی دوتایی یکی میخوردن اما میگفت نمیخواهم فک کنه ...

آره دختر‌خاله‌ی منم میگفت خیلی وقتا شده رفتیم پارک و از بوفه‌ی همونجا ساندویچ خریدیم ولی من خوشم نمیاد

مثلا ما رفته بودیم پارک خودش کلی گشت تا یه رستوران پیدا کنه در صورتی که اونجا پره بوفه بود و منم نگفته بودم که دوس ندارم از بوفه ساندویچ بخریم

وقتی میدونید که خورده نمیشه، چرا بیشتر میخرید؟!  هیچ هم زشت نیست. یا اگر خجالت میکشید که یکی س ...

آره دقیقا باید این کارو بکنم چون با یکی خجالت میکشم😐