2821
2789
عنوان

ورم ساق پا

4587 بازدید | 44 پست

سلام عزیزای دلم 

من دوماه پیش فشار ریه داشتم ،بعد دکتر برام بتامتازون و ویتامینو این جور چیزا تقریبا برا ۳ هفته اینا ۲۰ تا امپول تجویز کرد از اون روزی که زدم امپول هارو پای سمت راستم مچ پام بالا تر از قوزک پام ورم داره یه طرفش اندازه نصف کیوی میشه ،دردش هم میزنه به پام فک کنم راه رفتنی بیشترم میشه از امروزم حس میکنم یه نمه سر میشه ،به نظرتون از چی میتونه باشه یعنی ربطی به قلب اینا داره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دردارین؟ بنظرم حتما دکتر واستون سونو داپلر بنویسه از همه ی شریانهای بدن ک خدای نکرده امبولی نباشه... ...

امروز درد دارم ،آمبولی چی هس 

اگر مربوط به ریه میشه ،عکس و چیزایی که مربوط به ریه میشه انجام دادم هیچی نبود اگرم بوده خوب شده ،ر۴تم بیمارستان مسیح دانشوری 

امروز درد دارم ،آمبولی چی هس  اگر مربوط به ریه میشه ،عکس و چیزایی که مربوط به ریه میشه انجام د ...

ببین عزیزم وجود لخته تو شریان پا باعث درد زیاد میشه و حرکتس ب سمت قلب یا مغز خطرناکه... چون از لحاظ ریه مشکل داشتین بگین سونو بگیرن

امروز درد دارم ،آمبولی چی هس  اگر مربوط به ریه میشه ،عکس و چیزایی که مربوط به ریه میشه انجام د ...

بچه ها من مامانم سابقه زانو درد و اب اوردن زانو داره دیشبم‌پاش ورم داشته به نظرتون مشکل از چیه؟ 

خب چ بهتر... بگید سونو داپلر بنویسه... نزارین سهل انگاری بشه... بگید منشا پادردتون کجاست؟ 

باش حتما ،اینقد درد نداش امروز یکم پیاده روی داشتم الان درد دارم سونو داپلر چی هس 

همون پزشک قلب برم یا به نظر شما یه پزشک مربوطه که نمیدونم چی هس نوبت بگیرم ؟؟

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز