2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو یکی از تاپیکای من پیدا میکنی اگه حوصلله داری

صب کن لینکشو بذارم

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

@DrAzartash_delneweshtehکانال تلگرام مشاور عالی داره ا بخوای تلفنی هم نوبت میدن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

[QUOTE=175774987]فوبیای مرگ عزیز دارم گفتن باید بری پیش مشاور تا خوب شی حضوری هم ک نمیشه میخوام انلاین باشه [/QUOTE پزشک من عالیه برو یه سر اونجا بزن اپلیکیشن پزشک من رو نصب کن برو هم تصویری هم صوتی هم چت میتونی با پزشکت حرف بزنی 

تو یکی از تاپیکای من پیدا میکنی اگه حوصلله داری صب کن لینکشو بذارم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5102608/شماره-مشاور-غیر-حضوری-رایگان

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
[QUOTE=175774987]فوبیای مرگ عزیز دارم گفتن باید بری پیش مشاور تا خوب شی حضوری هم ک نمیشه میخوام انلا ...

واقعا ممونم از لطفت 

یکی از کاربرا شماره گذاشته همونه دسگه؟چجوری اپلیکیشن رو دنصب کنم.؟

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

2823
2791
2779
2792