2777
2789

درک نمیکنم ما هرهفته بخدا دوده گیری دارم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش عید نگیریم

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
اخه واکسن اومده گفتم شاید بشه 

امسال عید نداریم عید روزیه که این ویروس منحوس شرش را کم کنه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

من انجام دادم امروز تموم شد

من میتونم فقط باید یه کمی اراده کنم همین .خدایااااا کمکم کن این سری بشه .💋💋💋💋💋💋💋کاربرجدید نیستم سال ۹۸عضوشدمبه لطف نی نی یار ترکیدم .نی نی یار جونم عاشقتم بیخیال من شووووووو😘😘😘😘