2777
2789
عنوان

خستگی از زندگی

207 بازدید | 12 پست

دوستان خواهره من ۲۶ سالشه بعد کلا یه مدتیه که خیلی من میبینم ناراحته و کلا خوشحال نیست

بعد کلا یوقتایی میشینه همینطور یه ریز گریه میکنه

یه مقدار هم عصبی شده

بعد منکه ازش میپرسم چرا ناراحتی یا مامانم که ازش میپرسه ، مثلا میگه از زندگی خستم و حال روحیم خوب نیست.

بعد من اینو باید بگم که چند روز پیش رفت روانشناس و روانشناس هم ازش تست افسردگی گرفت و متوجه شد که اصلا خواهرم علایم افسردگی رو نداره و خوده اون روانشناس هم بعد از جلسه مشاوره به مادره من تلفنی گفته بود که دخترتون خیلی حالت روحی خاصی داره.

ینی گفته بود که این حالت خاصه روحیش باعث ناراحتیش شده .

دوستان شما تاحالا کسی رو دیدین که مثلا بدون دلیل همینطور ناراحت باشه؟

مشاورش رو عوض کنین این دیگه کیه 😐 علایم افسردگی دارن فریاد میزنن به بودن 🤨

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای پاکسازی با سنگ نمک اول اینو بگم که اگه این علائم رو داشته باشین حتما نیازه که پاکسازی کنید

علائمی مثل خواب آلودگی 

کاهش انگیزه 

ناتوانی در کنترل ذهن 

وجود افکار منفی در ذهن 

وجود خشم و ناراحتی 

استرس و بیماری های جسمی

یه سطل بزرگ رو پر از آب کنید جوری که پاها تا قوزک توی اب قرار بگیره،۲قاشق پودر سنگ نمک به آب اضافه کنید

حتما حتما قبل از اینکه پاهاتونو توی آب قرار بدید خالصانه و با ایمان قلبی از خدا بخوایید انرژی سیاه رو کامل از بدنتون دفع کنه(باید اینکارو با ایمان انجام بدید)

فاصله بین پاهاتون ۲ الی ۳ سانتی متر باشه

این کار به خنثی شدن انرژی های منفی کمک میکنه(پاها با هم در تماس نباشن اینکار خنثی شدن انرژی سیاه رو دشوار میکنه)

بذارین ۱۵ دقیقه پاهاتون توی اب نمک باقی بمونه(خیلی خوبه که تو این یک ربع ذکر استغفار رو هم بگین)

و بعد از اتمام کار آب رو حتما دور بریزین

🌸

ندیدم کسیکه نماز بخونه و قرآن بخونه و اون موقع بگه افسرده هستم

خواهره من گاهی اوقات نماز میخونه و گاهی اوقات هم ذکر میگه

خیلی ادم مذهبی ای نیست اما اعتقاد داره بخدا

من خیلی بدتر از خواهرتونم کاملا هم درکش میگنم .کاش من یکیو داشتم مثل شما و مادرتون نگرانم بشه .

من در حدی شده به خانواده گفتم خودکشی میکنم میگن بکن البته چند بار کردم نمیدونم چرا بردن بیمارستان کاش نمیبردن

به بین از نظر من که افسردگی شدید دارم واقعا این حالم رو خوب میکنه بتونم دردم رو بگم و دیگران درک کنن گاهی یک مسافرت کوچیک باعث شروع حرکت میشه رفتن به یک رستوران 

یا دور هم نشستن که هیچ کدوم تو این زندگی ها نیست البته همه اینا در کنار خانواده شخص بدونه خانواده مثل گوه پشتش هستن مخصوصا پدر 

میدونی همه دل گرمی دختر پدرش وقتی اون دل گرمی باشه همه چی خوبه