2777
2789
عنوان

چالش روز مرد

130 بازدید | 18 پست

همسرم روز زن ادکلن داد زشته منم روز مرد ادکلن بدم؟؟؟ بچه ها بجز ست چرم چیا میشه داد ک خوب باشه؟؟ 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه بابا همسرته دیگه اگه بنظرت لازم داره بگیر براش

نزدیک عیده لباسم خوبه بگیری

یا کفش یا کتونی

عینک افتابی

ساعت

دستبند چرم روش با طلا یا نقره اسمش باشه

جاکیلیدی خاص

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

کیف اداری پیرهن پلیور کفش ست اصلاح

کفش هم خوبه مرسی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه بابا همسرته دیگه اگه بنظرت لازم داره بگیر براش نزدیک عیده لباسم خوبه بگیری یا کفش یا کتونی عین ...

طلاک گرونه دیگه ... کفش کتونی هم خوبه  ب نظرم ممنون

لباس هم خوبه  چیزی که احتیاج داره براش بگیر

ادکلن داره دوتا الان مثل هم خریده اما خب ادم  چند تا ادکلن میخواد ن یکی

هرچیزی که علاقه داره براش بخر

ساعت و ادکلن انگشتر نقره. ساعت سه تا خریدم انگشتر سه تا ادکلن یکی  بی مناسبت خیلی وقت پشیش ک ارزون بود همه چی..کتونی هم دوست دارع اما خیلی کفش داره

ساعت و ادکلن انگشتر نقره. ساعت سه تا خریدم انگشتر سه تا ادکلن یکی  بی مناسبت خیلی وقت پشیش ک ار ...

لباس و ست چرم  از یک نوعش بهترین گزینه. مثلا کمربند چرم. 

🚫درخواست  دوستی  خانم _آقا ممنوع 🚫 

من همیشه میرم سراغ کمدش ببینم چی کم داره چی و باید جایگزین کنم چی نیاز داره اینجوری کارم آسون تر میشه آخه  خرید کردن واسه آقایون تنوع نداره ی مقدار سخته

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔

من میخوام اگ بشه براش دوچرخه باشگاهی بخرم چون یه ساله میگ دوچرخه ندارم باید ببینی چی لازمشه ولی پارسال یه کیف براش خریدم چون لازمش بود

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
من همیشه میرم سراغ کمدش ببینم چی کم داره چی و باید جایگزین کنم چی نیاز داره اینجوری کارم آسون تر میش ...

لباس والا زیاد داره با داداشمم مشورت کردم میگه لباس نخر