2777
2789
عنوان

جوش صورت

113 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من صورتم جوش میزنه.😕البته فقط روی گونه هام‌. قبلا اینطور نبودم الان یه ۷.۸ ماهی میشه. در کنارش از وقتی جوش زده انگارحالت تو رفتگی گرفته لپام و تیره شده

اینجور شده اگه کسی راهکار سریعی داره راهنمایی کنه ممنون‌..

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

عزيزم

صورت منم خيييلى جاى جوش واكنه داره 

يكشنبه رفته بودم پيش پزشك پوست 

براى امروز وقت ليزر داشتم رفتم انجام دادم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

عزیزم اول ازمایش خون بده تا علت جوش زدنات رو متوجه شی بعد برو دنبال درمانش ... شاید از کبدچرب باشه  

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

عزیزم صابون تریاک استفاده کن،،عالیه

خب شما استفادش کردین؟ این تو رفتگی صورتو چی برطرف میکنه اینش خیلی بده🙁

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

منم همینجوری بودم نزدیک ۳ ماه بعد رفتم دکتر درمان دگ نداره متاسفانه 

یعنی چی. بنظر نمیاد انقدر دست و پا گیر باشه. حتما یه راه حلی داره ما نمیدونیم😞

چرا؟؟؟؟؟ 😆😆 من مامان یه پسرم خودم در نوجوانی جوش میزدم چند سال درمان نشد تا با 6 ماه راکوتان الب ...

اهان که اینطور😉 خوشبختم به هرحال😊

شما هم پوستتون مثل من شده بود؟ اون قسمت جوش زده تیره شده بود؟اگه اره خوردن این دارو همه رو رفع کرد؟