2777
2789
عنوان

همزاد چیست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 24 پست

ببخش اسی من مطالبتون رو خوندم و از شما هم ممنونم ولی خوب اگه میتونی جوابم رو بدی ممنون میشم  .به ما یاد دادن که این الفاظی که شما به اسم همزاد استفاده میکنی.به ما گفتن اینا نفس اماره و لوامه هستن و به ما گفتن که فرشتگان زاد و ولد ندارن فقط انس و جن زاد و ولد دارن پس همزاد فرشته نفی میشه و همین طور ما میدونیم  که جنیان هم مانند انسان بر روی یکی از زمین های هفت گانه زندگی میکند و همانند انسانها دارای ادیان و اعتقادات خودشون هستن .پس امکان نداره که جنی که با ما زاییده شده و مخیر هم هست  بار گناه مارو به دوش بکشه یا برعکس انس بار گناه جن همزاد رو به دوش بکشه چون هر کدوم از اونها دارای اختیار جدا گانه هست اگر مایل بودی میتونی یه سرچ کنی و آیات رو پیدا کنی.  

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
قدرت اختیار و انتخاب همیشه با شما هست بنظرم این همون امانت بزرگی هست که کوه ها و آسمان ها از پذیرفتن ...

و قدرت اختیار همزاد جن با چه کسی هست

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

. بدشانسی و خوش شانسی های ما ارتباط مستقیم با فعالیت همزاد دارد. به عنوان مثال اگر در کار خیری قدم م ...

ببخشیدمنبع این مطالب روهم میشه معرفی کنید.البته میدونم تاپیک براخیلی وقت پیشه 

سلام خوبی .راستش برامنم سوال شد

به نظر من جنس و انس هرکدوم دارای اختیار جداگانه هستن چون شیطان به اختیار خود سالها خدا را عبادت میکرد و به اختیار خود از سجده کردن امتناع کرد البته آیات دیگه ایی هست که نشونگر اختیار جنیان هست و اختیار انسان هم که بر همگان مشخصه که آیه داریم که هرکس میخواهد ایمان میاورد و هرکه میخواهد کافر میشود که همین آیه نشانه اختیار انسان هست .پس ممکن متن اسی منبع موثقی نداشته باشه

به نظر من جنس و انس هرکدوم دارای اختیار جداگانه هستن چون شیطان به اختیار خود سالها خدا را عبادت میکر ...

درسته من خودمم همیناروقبول دارم ولی حرفای اسی درموردهمزادرونمیتونم قبول کنم کاش میگفت منبعش کجاست حتماازیه جانوشته دیگه

درسته من خودمم همیناروقبول دارم ولی حرفای اسی درموردهمزادرونمیتونم قبول کنم کاش میگفت منبعش کجاست حت ...

سلام   ، من چند وقت پیش خودم به این مسئله علاقه مند شدم و در موردش تحقیق کردم ، به چند تا سایت مراجعه کردم و این مطالب برام جالب بود برای همین این تاپیک را زدم و اطلاعاتی که با منطق جور در میومد را در اینجا قرار دادم سعی می‌کنم آدرس سایت را براتون پیدا کنم و در اینجا قرار بدهم

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
ببخش اسی من مطالبتون رو خوندم و از شما هم ممنونم ولی خوب اگه میتونی جوابم رو بدی ممنون میشم  .ب ...

من بعد از تحقیق از چند سایت نتیجه بررسی هایی که به نظرم منطقی بود را در اینجا قرار دادم و این که در خود قرآن کریم کلمه قرین به معنی همنشین آمده است ( اما اینکه این قرین یا همنشین همون همزاد هست یا نه را تحقیق کردم و نتیجه آن را اینجا قرار دادم )

به نظر من این توضیحات منطقی اومد لطفا شما هم نتیجه تحقیقات خودتون را در این جا قرار بدهید تا اطلاعات همه‌ی ما بیشتر بشه و اگر مطلبی احیانا اشتباه بود آن را حذف یا اصلاح کنم  متشکرم. 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
 من بعد از تحقیق از چند سایت نتیجه بررسی هایی که به نظرم منطقی بود را در اینجا قرار دادم و این ...

واژه «قرین» از ریشه «قرن» در لغت به رفیق، همنشین، و همراهی که به انسان نزدیک است، معنا می شود.[1]

این معنا با توجه به عبارات پیرامونی آن، مصادیق خود را پیدا می کند؛ از این رو است که در قرآن کریم، در آیه ای شیطان مصداق «قرین» ذکر شده است: «و آنها كسانى هستند كه اموال خود را براى نشان ‏دادن به مردم انفاق مى‏ كنند، و ايمان به خدا و روز بازپسين ندارند (چرا كه شيطان، رفيق و همنشين آنهاست) و كسى كه شيطان قرين او باشد، بد همنشين و قرينى است».[2]

و در جایی دیگر فرشته: «وَ قالَ قَرينُهُ هذا ما لَدَيَّ عَتيد»؛[3] فرشته همنشين او مى‏گويد: اين نامه اعمال او است كه نزد من حاضر و آماده است.

و در جای سوم مصداقش دوست و رفیق است: «قالَ قائِلٌ مِنْهُمْ إِنِّي كانَ لي‏ قَرين*يَقُولُ أَ إِنَّكَ لَمِنَ الْمُصَدِّقين‏....‏»؛[4] كسى از آنها مى‏گويد: «من همنشينى داشتم كه پيوسته مى ‏گفت: آيا (به راستى) تو اين سخن را باور كرده‏اى كه وقتى ما مُرديم و به خاك و استخوان مبدّل شديم، (بار ديگر) زنده مى‏ شويم و جزا داده خواهيم شد؟!

شایان توجه است که اگرچه در قرآن کریم، در اکثر موارد استعمال قرین، معنای «همراه بد» مصادیق آن بوده، اما لزوماً نمی تواند معنای قرین، همراه و همنشین بد باشد؛ چرا که در متون روایی به همنشین خوب نیز قرین اطلاق شده است. مانند این روایات:

1. «نعم القرين الدين»؛[5] بهترین همراه دین است.

2. «عليك بالعفة فإنها نعم القرين»؛[6] عفت و پاک دامنی پیشه کنید که بهترین همراه و مصاحب است.

3. «... وَ نِعْمَ الْقَرِينُ الرِّضَی»؛[7] بهترین رفیق و همراه رضایت خداوند است.

عزیزم ممنون که جوابم رو دادی قرین به معنای هم نشین نه همزاد