2777
2789
عنوان

با چـادر خـوشگـل باشیـم🦋💙

1956 بازدید | 150 پست

ایده#  

💎چـطور بـا چادر خـوشگل و بـاوقار باشیـم😊💙

<<همین اول بگـم قـصد بـدی از گذاشتـن ایـن تـاپیڪ نـدارم😉فقـط هـدفم اینـه کـه دختـرای امـروزی چـادری کـه دلشـون میخـواد از یکنـواختی چـادر در بیـان، بهشــون ایـده بـدم. اینـوگفتـم‌کـه بعـدا کـسی عصـبانی و شـاکی نشـه💙>>

💧از زیـور آلـات ظـریف و قشنـگ استفـاده کنیـن

مثـل: انگشتـر سنـگ هـای فیـروزه، عقیـق...، گردنبنــد رزیـن، سـاعـت مچـی سـاده، دستبنـدای مـروایدی

(امـا همشــو بـاهم استفـاده نکنـین)😇💙

💧آرایـش غلیـظ نکنیـن لطفـا، فقـط در حـد ی رژ مـلـایم و یِ ریمـل سـاده، اگـه دوسـت داریـن لـاک بـزنـین از رنگـای سنگیـن و ملـایم مثـل خـاکستری، کرمـی، صورتـی کمـرنگ و یـاسی استفـاده کنیـن😇💙

💧بـه مـانتـوتون تـوجه کنیـن، نگیـن چـون زیـر چـادره مشخـص نمیشـه، اگـه زیـر چـادر از سـاق دسـت استفـاده کنیـن قشنگتـره، بـه رنـگ و مــدل  روسـری و شالتــون دقـت کنیـن و سنجـاقای خـوشمــل بزنیـن😇💙

💧جـوراب حتمـا بپـوشین و از کفشـای سـاده و پـاشنه کـوتاه استـفـاده کنیـن😇💙

💧حتمـــــا از طلـق استفـاده کنیـن و بـه جـای طلـق اگــه هـدبنـد بهتـون میـاد بـزنیـن، فقـط هـدتون از اون تــوریا نبـاشه😇💙

کیــا چـــادرین؟؟!😇💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چادر بپوشم کامللل دیگه میرم زیرزمین😢🤕آی ام وری ورررری کوچولو

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

ببخشید شما اصلا هدفتون از چادر پوشیدن چی هست اصلا؟ چادر قاعدتا برای اینکه فرد خوشگل و حذاب به نظر نرسه و نامحرم بهش نخواد نگاه کنه، بعد اونوقت چادر و رژ ملایم؟! چادر و لاک؟!! چند چندیت با خودتون خداییش؟😅😅😅😅

عاا ايده هات خوب بود

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤