2777
2789
عنوان

همسراتون حامیتون هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 32 پست
افرین .....من جلو پیشرفتمو گرفت حس میکنم از همه کمترم 

عزيزمم 

درسته اون سنگ انداخت ولي خودتم نبايد كم مياوردي و همه جوره سر حرفت وايميسادي

الانم دير نيست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خودم از اول احترام گذاشتم الآنم احترام میگیرم 

من احترام گذاشتم ولی ندید ....خیلی اذیتم کرده حس میکنم افسرده ام 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله مشورت میگیرم هر دو از هم ولی اون بیشتر صد در صد به شاغل بودن و مستقل بودن زن ربط داره زنی که راحت از پس مشکلاتش برمیاد و باهوش در انجام دادن کارهاش نه تنها همسرش بلکه همه اطرافیانش حس اعتماد بهش دارن و ازش مشورت میگیرن 

احترام هم اول چ زن چ‌ مرد باید ب خودشون احترام بذارن بعد دیگران ب اونا احترام میذارن

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
عزیزم خیلی چیزا برمیگرده به محیطی که طرفین بزرگ‌میشن. پسری که تو خانواده ای بزرگ شده باشه که پدر به ...

خب مثلا مشورت کردن توی کارها چی؟؟اینو چجوری میشه بهشون فهموند؟

میشه توضیح بدین؟مثلا چکارکردن؟چجوری حامی بودن؟آیاشماهم کارخاصی کردین؟؟

بله من كل دوره نامزديم رو باهمسرم داشتم برنامه ريزي ميكردم ك ازمون استخدامي قبول بشم و خدا ميدونه چقدر از جون برام مايه گذاشت

همسر من با خانوادش صحبت كرده بودن بيان خاستگاري ولي چون گفتم بايد صبر كني من مدرك كارشناسيمو بگيرم ١ سال دوباره صبر كرد و هركمكي از دستش برميومد برام ميكرد

بعد اينكه موفق شدم و مشغول بكار شدم اين همسرمه كه نميذازه خسته شم و نصف كاراي خونه رو گردن گرفته

و الانم ك باردارم ١٠٠ درصد كاراي خونه با خودشه

و احترام و عشقشم ك بماند🌹

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزيزمم  درسته اون سنگ انداخت ولي خودتم نبايد كم مياوردي و همه جوره سر حرفت وايميسادي الانم دي ...

اگر بخوام و بزنم و رو حرفم وایسم ..کتک و فحش و تهمت میشنوم پس کوتاه میام هیچی نمیگم هیچی نمی خوام ازش ......تو زندگی با شوهرم یاد کرفتم که طبق میل اون رفتار کنم و هیچ وقت خواسته خودمو نخوام 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خب مثلا مشورت کردن توی کارها چی؟؟اینو چجوری میشه بهشون فهموند؟

بله میشه.همه چی با مکالمه حل میشه.یه موقع مناسب باید صحبت کرد.اونم نه خیلی طولانی.در حد چند تا جمله ی کوتاه.که زن و شوهر مکمل هم هستن و شریک هم.پس باید راجب همه چیز با هم مشورت کنن.

برای هم نبودید💔

دلم می خواد ی ساعت جلو مرگم بتونم تمام حرفای دلمو به شوهرم بتونم بزنم ......بگم چقدر اذیتم کرد چقد دلم بعصی چیزا رو خواست ولی نتونستم بگم 

بله من كل دوره نامزديم رو باهمسرم داشتم برنامه ريزي ميكردم ك ازمون استخدامي قبول بشم و خدا ميدونه چق ...

بمونین برای هم🌺🌺

منم مثلا بهش میگم میخوام فلان کارو کنم توام بایدکمک کنی واینا ولی خودمم وسطش شل میشم😣

نمونش همین استخدامی هی میگم میخوام بخونم هی به فردا موکولش میکنم🤦🏻‍♀️

بمونین برای هم🌺🌺 منم مثلا بهش میگم میخوام فلان کارو کنم توام بایدکمک کنی واینا ولی خودمم وسطش شل ...

مرسي عزيزم

اين جا ديگه مشكل اصلي خودتي 

ارادتو قوي كن