2777
2789

توروخدا منو کمک کنید دارم دیوونه میشم من کم حرفم اصلا نمی دونم درمورد چی حرف بزنم با نامزدم یا اینکع وقتی زنگ میزنه نمی دونم پشت تلفن چی بگم بهش هی میگم خوب دیگه چخبرا شماها درمورد چه چیزایی حرف میزنید وقتی موضوع خاصی نیست من همیشه  لزومی نمی بینم  درمورد چیزای الکی حرف بزنم فقد موضوعی پیش میاد  نظر میدم ولی الان اصلا نمی تونم درمورد متفرقه با نامزدم حرف بزنم بعضی وقتام حرفا تکراری میزنم که ناراحت میشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجب همه چی

از خبرای کرونا گرفته تا اینکه ظرفای شامو شستم خسته شدم 😐

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اصلا دوسش داری؟؟

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

میتونی از سوال های ساده شروع کنی:

-امروز کجا رفتی

-راه چطور بود

-امروز این خبرو خوندم نظرت چیه؟؟

-بنظرت کجاها برای مسافرت قشنگه

حتما‌نباید حرف خاصی بزنید

شاد باشید  و موفق🙂

-مرد هستم-در مطالب خصوصی مربوط به خانوم ها ، شرکت نمیکنم.

از تایم توالت رفتنمون تا شام چی خوردیمو فلاتی چی گفتو کی میایو حرفای زشت نامزدیو😂😂😂

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

من کلن پر  حرفم از هر دری از غیبت تاهر چی بگی😐💔

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

تروخدااااااااا اینجوری نباش

پر انرژی باش

حتی چرت و پرت بگو

من دو روزه با شوهرم قهرم

سر اینکه حرف نمیزنه

از صبح دراز کشیده ام. اینقدر گریه کردم چشمام میسوزه

فقط سر اینکه چرا کم حرف میزنه

راه حلی هم برات ندارم

فقط نذار بمونه برات

چقد دوسش داری؟!

خیلی زیاد چطور 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ما روزی ۲۰بار بهم زنگ میزنیم و هربارم کلی حرف داریم که بزنیم ۹۰درصدش قربون صدقه و تیکه کلاما خاصمونه بقیشم راجب روزمون و اینکه چطوری گذشت حرف میزنیم.گاهیم راجب اینده..و گذشته.اما هیییچوقت حرفامون تموم نمیشه مکالمه هامونم هربار زیر ۱۰دقیقه نیست دیگ

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
اگه حرف ندارید ینی همو دوست ندارید  چون ما همیییشه یه حرفی واسه گفتن داریم  از اتفاقاتی ...

مرسی 

راجب همه چی از خبرای کرونا گرفته تا اینکه ظرفای شامو شستم خسته شدم 😐

مرسی عزیزم