2777
2789

من دوس دارم 7 ماه اقدامم الانم دارم تو دوره پریودی قرص میخورم برا اولین بار انشالا که تا عید جواب بگیرم 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خوبه منم بخورم

دکتر بهم داده میتونین برین دکتر اگه لازم باشه میده بهت قرص لتروزول داده 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
من دوس دارم 7 ماه اقدامم الانم دارم تو دوره پریودی قرص میخورم برا اولین بار انشالا که تا عید جواب بگ ...

میشه بگی چنبار در ماه و چ روزایی باید اقدام کرد؟

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
مشكل خاصي داريد مگه 

نه مشکل خاصی نبوده بچه دومم رو میخواستم منظور سرخود من میترسم قرص بخورم آخه قرص بارداری خیلی تنوعش زیاد هست مثلا کلومفین هم هست شاید بدن هرکس به یه دارو نیاز داشته باشه

میشه بگی چنبار در ماه و چ روزایی باید اقدام کرد؟

حتما از میت تخمک گذاری استفاده کن و حتما اسید فولیک بخور من دکترم این ماه بهم یدو فولیک داده و میگن سردیجاات نخورین که من این مورد رو نمیتونم هرچی میخورم سردی هستش

عسل وسیاه دانه هم تاثیر داره هرروز قبل خواب خورده بشه ولی من رفتم پیش طب سنتی بهم یه پودری داد کلا گ ...

بچتون دختره یا پسر؟؟ 

حتما از میت تخمک گذاری استفاده کن و حتما اسید فولیک بخور من دکترم این ماه بهم یدو فولیک داده و میگن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت💋 از روز چندم کیت استفادع کنم ؟؟

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
قبل از اینکه پریود بشی رفتی دکتر؟

آره ماه پیش رفتم