2777
2789
عنوان

دکتر جباروند

4445 بازدید | 7 پست

سلام کسی برای عمل کلینیک بینا افرین رفته

یا عملشو پیش دکتر جباروند انجام داده؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
اره
0
0%
نه
0
0%

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

عزیزم شما پیش دکتر جباروند فمتو اسمایل انجام دادی؟ 

سلام من خودم ن اما خواهرم انجام داد

راضیه

ما کلینیک بیناافرین یعنی کلینیک  خودشون رفتیم

دو سه سال پیش حدودا دوازده اینا شد

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من خودم ن اما خواهرم انجام داد راضیه ما کلینیک بیناافرین یعنی کلینیک  خودشون رفتیم دو س ...

خواهرتون چ مشکلی داشت که اسمایل انجام داد من قوز قرنیه دارم زنگ زدم بینا افرین واسه یک ماه دیگه نوبت داد هزینشم ۱۸ ملیون فقط نمی دونم انجام می دن برام یا ن

خواهرتون چ مشکلی داشت که اسمایل انجام داد من قوز قرنیه دارم زنگ زدم بینا افرین واسه یک ماه دیگه نوبت ...

من خواهرم چشماش ضعیف بود حقیقتا مشکل دیگه ای نداشت همون نزدیک بینی بود

اول معاینه کردن و بعد تایید عمل رو دادن

بودن کسایی ک بهشون تایید عملو نداده بودن

یادمه خواهرم خیلی خوشحال شد چون خیلیا تایید نگرفته بودن

چند وقت بعداز عمل دیدشون کامل شد

فک کنم یک هفته بعد خوب بود فقط برای اتیاط عینک افتابی هم میزد

خود دکتر برای مرخصیش ک خب شاغل بود یک هفته نوشته بود ولی خواهرم تا یکی دوماه مراقبت میکرد

البته دکتر میگفت لازم نیسن

انگار این عمل دوره خونه نشینی خیلی کمی از بقیه داره

من خواهرم چشماش ضعیف بود حقیقتا مشکل دیگه ای نداشت همون نزدیک بینی بود اول معاینه کردن و بعد تایید ...

اره خوب لازک و هرکسی نمی تونه عمل کنه قرنیه نباید نازک باشه ولی فمتو اسمایل واسه کسایی که قرنیه نازک هم دارن می شه انجام داد یعنی اینجوری تو نت نوشته امیدوارم درست باشه