2777
2789
عنوان

شقاق 😣

400 بازدید | 9 پست

كسي عملشو انجام داده 

مامانم عمل دارن

نميدونم چيكار كنم برم شهرستان يا راحته عملش البته گمونم با ليزرع

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

عملش سخته اسونه چطوره😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

هيچ كس انجام نداده يعني

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.بنظرم هرجایی نگذار مادر عمل کنه،فقط وفقط ببرش پیش دکتر منوچهری منم شقاقم  پیش دکتر منوچهری بدون عمل خوب شد .تازه میتونی به مادر بگی توو سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کنه و ویدئو آموزشی که دکتر در مورد شقاق گذاشته ببینه و دستوراتش رو انجام بده ایشالا  بدون عمل خوب میشه عشقم.

سلام،عزیزم عملش سخت نیست ولی بهتره پیش فوق تخصص کولورکتال عمل بشه.من که پیش دکتر منوچهری(شهرام) که ب ...

اهل كجان؟؟؟

به عزیزان و آرزوی شفا و سلامتی همه بیماران

من به عنوان کسی که سالهاست که با بیماری شقاق مقعد و آبسه بعد از آن درگیر هستم،سعی دارم تجربه خودم رو به اشتراک بگذارم و امیدوارم مفید واقع بشه و هرکسی استفاده کرد و خوب شد فقط و فقط من رو از دعاهای خودش بی بهره نگذاره.

عزیزان بیماری آبسه،فیشر،شقاق،فیستول اکثراً بخاطر یبوست و اسهال شدید بوجود میاد،پس اول برنامه غذایی جوری باشه که دچار هیچکدوم نشید و استرس و اضطراب رو از خودتون دور کنید که شدیدا تشدیدش میکنه.آب زیاد بنوشید،ورزش کنید،غذای سالم و بدون فلفل و ادویه میل کنید.به عده ای حتی ممکنه بادمجان و گوجه فرنگی هم نسازه...(غذاهایی که باهاش اذیت میشید رو یادداشت کنید و حذفش کنید)

اگر خدای نکرده دچار این بیماری شدین،اول به خدا توکل کنید،بعد به پزشک جراح کولو رکتال که فوق تخصص باشه،تاکید میکنم فوق تخصص مراجعه کنید(اگر نبود متخصص).این دستورالعمل هم به من جواب داده،خصوصا وقتی اول بیماری هست و شدت نگرفته:

۱-روزی حداقل دو و حداکثر ۴ بار،وان یا تشت آب گرم(زخم نداشتید بدون بتادین،زخم بود سه قطره بتادین)

۲-استفاده از ترکیب جادویی کرم و پمادهای زیر بعد از اجابت مزاج، هرکدام به اندازه یک عدد ماش یا نخود کوچک ترکیب کنید:

دپانتکس ۵/ درصد،ویتامین e دکتر ژیلا و یک کرم مرطوب کننده خوب(اگر شقاق سطحی هست از فرو کردن کرم خودداری کنید)

۳-استراحت و پرهیز از استرس و اضطراب که وحشتناک تاثیرگذار هست تا زمان بهبودی کامل

۴-خوردن میوه جات تازه،آلو خیسانده،انجیر خیسانده،آب ولرم و خاکشیر(صبح ناشتا)،روغن زیتون با سالاد ،پرهیز از غذاهای چرب و فست فودی و ادویه دار،کله پاچه،انار،موز،غذای بیرون بر،برنج هندی،فلفل...

اگر آبسه داشتید به جراح مراجعه کنید و درد کمتری رو تجربه کنید،باز شدن خودبخودی احتمال عود و بیماری فیستول داره

۵-به تاخیر نینداختن اجابت مزاج و زور نزدن

لطفا رعایت کنید که دچار روزهای سختش نشید،خیلی دردآور هست،بیماری از یک یبوست شروع میشه،بعدش شقاق،بعد آبسه و بعد هم فیستول...

یا شافی کل کائنات

به عزیزان و آرزوی شفا و سلامتی همه بیماران من به عنوان کسی که سالهاست که با بیماری شقاق مقعد و آبسه ...

ممنونم عشقم