2777
2789
عنوان

حاجت دارا

149 بازدید | 45 پست

امشب قبل خواب میخوام پنجاه تا توحید بخونم کیا هستن نفری ده تا بخونن قبل خواب

اونایی میخونن بگن 

اونیی هم حاجت دارن استیکر گل بفرستن یادم باشه به نیتشون بخونم

برا خوشبختیم دعا کنین لطفا

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌼صدام کن یادم باشه

باشه گلم

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
من  میخونم

😍

@hamtajoon  

باشه گلم

عزیز من میخونم 

توهم منو یاد کن  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

منم میخونم

میشه لطفا تگم کنی🌸🙏🏻

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
عزیزم اگه پریود باشی اشکال داره بخونی؟؟  چون من ختم واقعه هم دارم نمیدونم بخونم یا ن ببخشید ا ...

نه اشکال نداره فقط نباید دست به آیه بگیری