2777
2789
عنوان

چی گذشت تا گذشت🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 30076 بازدید | 7264 پست

کوکاااا!

چتوووووووووونه# بابا فاز دپ برداااشتین!! نیکااا خو ولک این اهنگه چی بود خدایی  ..... پاشین پاشین این فازا چیه! الکی به خودتون تلقین نکنین..... اگه اتفاقی افتادع که هیچ! اگه هیچی تون نیییس! بشینید سرجاتون ! اینارم جمع بنمایید!  هیچی نشده !! دنیام ارزش نداره! فردا داریم میریم هممون ! این کارا چیع دیگه .... به چیزای خوبتون! موفقیاتتون..   دوستای خوبتون فکر کنید! اهنگ امشب دل من هوس رطب کرده دانلود بنماییدخودتونم ببوسید تموم شه بره ... واسلام باشد_که_بکار_آید#   میدونم وسط فاز دپتون جاشنبود! به بزرگی خودتون ببخشبد  

باشه دیگه به تو نشون نمیدم😊 ک این طوری نبینی😽 پرگل مگه چشه؟🥺🥺🥺 مهتاب چیشده🥺🥺🥺😔

پرگل نییس......کوفت چرت نگو من عادت ندارم غمگین ببینمت ......مهتاب یکم خوب نیس....

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوکاااا!   چتوووووووووونه# بابا فاز دپ برداااشتین!! نیکااا خو ولک این اهنگه چی بود خدایی &n ...

😂😂😂😂😂😂 خدایی خندم گرفت دمت گرم خوش میاد ازت 😁😁😁😍😍😍😍😘😘😘😘😘

@nafasبلای۲  

@delaram2003  بخونید پستشو

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پرگل نییس......کوفت چرت نگو من عادت ندارم غمگین ببینمت ......مهتاب یکم خوب نیس....

چشم🙂🙂🙂🙃🙃🙃

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😂😂😂😂😂😂 خدایی خندم گرفت دمت گرم خوش میاد ازت 😁😁😁😍😍😍😍😘😘😘😘😘 @nafasبلای۲   &nb ...

دیدم فقط اونجایی ک میگ دل من هوس رطب کرده😂😂🤦🏼‍♀️

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
غلط خوردی از من چی ؟🤨🤨🤨🤨🤨 نفس دمت گرم 😂😂😂😂

اگه ب صدرا چشم نداشته باشی تو هم خوبی

دهنت 😐😐😐😐 فقط خوب ؟؟ پامو بزارم تاپیکت دلی نیستم 😑😑

هه.هه.هه😏#