2821
2789
عنوان

تگ کردن

79 بازدید | 9 پست

سلام خانما من داخل تاپیکا میخوام کسی رو تگ کنم بعضی وقتاآبی میشه بعضی وقتا آبی نمیشه چرا اینجوری؟کار خاصی باید بکنم؟ممنون میشم جواب بدین

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

پاک نکن هی دوباره بنویسی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکلو دارم مثلا چطوری نی نی یارو تگ کنم

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

@niniyar3

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
@niniyar3

مال من همیشه اینطوره😑

مال من همیشه اینطوره😑

عزیزم شما اسمش درست ننوشتین خودش اسم پیشنهاد میده آبی میشه بعد بفرستین  ولی من تو مرحله آخر وقتی میفرستم میبینم آبی نمیشه🤔

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍

عزیزم شما اسمش درست ننوشتین خودش اسم پیشنهاد میده آبی میشه بعد بفرستین  ولی من تو مرحله آخر وقت ...

@مینو(مامان_شروین)