2777
2789
عنوان

3تا ویژگی مثبت من

182 بازدید | 35 پست

همه ی تاپیکا پر شده از اینکه چقدر من بدبختم  و فلانی چی گفت و از این تاپیکای منفی اگر این تاپیک رو میبینین 3تا از ویژگی های مثبت خودتون رو اینجا بنویسین و یا توضیح کوچیکم راجبش مثلا

من :قد بلندی دارم

سعی میکنم به چیز های منفی توجه نکنم

من زندگی رو دوست دارم و با هر بدی که داره سعی میکنم اذت ببرم و خودم رو درگیرش نمیکنم

این 3تا ویژگی مثبت من هرچندتاااا که میتونین بنویسین آرایشگر خوبی هستی؟آشپز خوب مهربونی؟بلدی خوب حرف بزنی حتی اگر ده تا شده مهم نیست هر 10تا ویژگی مهم خودت رو بنویس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشپزیم خوبه 

هیکلم قشنگه (البته قبل حاملگی )😁😍

اووووم ....دل رحمم 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

من قد بلندم خوش اندام و چشم و ابرو مشکی

بدی:خیلی ساده و خنگم که اجازه دادم یه نفر دلمو بشکنه

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

تو نی نی سایت بدون منبع معتبر حرفی نمیزنم 🙂

اکثر مواقع به جای سلام میگم درود، آریایی 😅

بخوام نظری بدم محترمانه میگم مگر اینکه طرف از اون کاربرهای... باشه بی احترامی کنه منم لحنمو بد میکنم😬

#سیاوش_یزدانی💙

لبخندم هم قشنگه

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

اشپزیم عالیه و عاشق اشپزیم

میکاپ کردنم عالیه چون عاشقشم

داره واس هدفم تلاش میکنم و سعی میکنم کر باشم چون خیلیا هستن ناامیدم کنن

و ی ویژگی دیگه

دل کندن و خیلی خوب بلدم، ینی شما فک میکنی من کاملا وابسته ی یکیم ولی خب خیلی خوب میتونم دل بکنم

یکی دیگشم اینم دختر قوییم

بعد کلی اتفاق ک واسم افتاد و هرکی جام بود داشت خودشو میکشت از غصا

ولی من سرپاااام و ی قطره اشکم نریختم همش تجربه بود 

خودمو دوس دارم💕😅

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
من قد بلندم خوش اندام و چشم و ابرو مشکی بدی:خیلی ساده و خنگم که اجازه دادم یه نفر دلمو بشکنه

بدیییییییییییییییی نگووو عزیزم اصلا نگید بدی فقط به ویژگی های مثبتت فکر کن و همونا رو بخون هدف از این تاپیکم این بود ببینیم چه چیزای ساده ای ویژگی مثبتمونه و ازش انرژی مثبت بگیریم

۱- مهربونم

۲-تو شغلم خیلی مسیولیت پذیرم 

۳- همیشه تلاش میکنم در همه شرایط بهترین خودم باشم 

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹