phen09 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/17 تعداد پست: 76 عنوان ککککمک😐😐😐 67 بازدید | 12 پست من ۱۸ سالمه.اسمن فاطمس میخایم بریم محله جدید میخام ی اسم دیگ ای داشته باشم😐خدم مد نظرم شیداشمام نظرتون بگین 1399/11/16 | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6542 شیدا جون خوبی لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
nafasamis عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 6510 😐 اسم خودت قشنگه زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
مامان_علیرضا۹۸ عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2616 اسم فاطمه لیاقت میخوادکاش میشد اجازه ندن این اسم رو بذاریم تا اینقدر سطح پایین نشه ... ❤️❤️❤️❤️
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6542 اسم فاطمه لیاقت میخواد کاش میشد اجازه ندن این اسم رو بذاریم تا اینقدر سطح پایین نشه ... آدم خودش باید فاطمه باشه نه تنها اسمش خیلیا هستن با اسم فاطمه که چکارا نمیکنن لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
سحرعشق عضویت: 1399/06/27 تعداد پست: 914 اسم فاطمه لیاقت میخواد کاش میشد اجازه ندن این اسم رو بذاریم تا اینقدر سطح پایین نشه ... الان به نظرتون کار خودتون درسته ؟؟ این حرفتون توهین محسوب میشه همون حضرت فاطمه و تمامیه ائمه هامون دوست داشتن یاد بدن قضاوت ممنوعه بدونید فاطمه و علی و... فقط یه اسمن مهم رفتاره تلاش کنیم به جای تعصب الکی روی اسم و.....رفتار و عملمون و بهتر کنیم 🌹
مامان_علیرضا۹۸ عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2616 آدم خودش باید فاطمه باشه نه تنها اسمش خیلیا هستن با اسم فاطمه که چکارا نمیکنن واسه همین میگم کاش نمیذاشتن کسی اسم زهرا و فاطمه بذاره 😢 ❤️❤️❤️❤️
مامان_علیرضا۹۸ عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2616 الان به نظرتون کار خودتون درسته ؟؟ این حرفتون توهین محسوب میشه همون حضرت فاطمه و تمامیه ائمه ... نه کار من نادرست نبودمن کاری با ایشون ندارمکلی گفتماسم فاطمه و زهرا اینقدر عظمت داره برام که میگم کاش هیچکس اجازه نداشت این اسم هارو بذاره تا از قداست نیافته ❤️❤️❤️❤️
اتنا۲۲۲۲ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6542 واسه همین میگم کاش نمیذاشتن کسی اسم زهرا و فاطمه بذاره 😢 تو فامیل ما همه فاطمه گذاشتن دختر عمه هام دختر خالم دختر داییام خالم زن داییم بچه هاشون فاطمه انیا کنارش نازنین فاطمه فاطمه زهرا لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
مامان_علیرضا۹۸ عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 2616 تو فامیل ما همه فاطمه گذاشتن دختر عمه هام دختر خالم دختر داییام خالم زن داییم بچه هاشون فاطمه ان یا ... عاقبتشون زهرایی انشالله ❤️❤️❤️❤️