liora مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 3642 عنوان تا کی هوا سرده ؟ 86 بازدید | 5 پست بچها من ساکن تهرانم بنظرتون پالتویی ک دیشب خریدمو عوض کنم با کاپشن یا بارونی ضرر کردم؟تاکی فصل کاپشن و بارونی هست و میشه استفاده کرد؟ 1399/11/16 | 12:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 مگه سرده؟هوا انقد گرم و بی برکته تمام شب خواب بارون دیدم بیدار شدم دیدم چقد آفتابیه نشستم گریه کردمدلم برای برف و بارون تنگ شده خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
liora مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 3642 مگه سرده. هوا انقد گرم و بی برکته تمام شب خواب بارون دیدم بیدار شدم دیدم چقد آفتابیه نشستم گریه کردم ... اره واقعا خیلی گرم بود این هفته لعنت بهش دریغ از یه برف یا حتا بارون درست حسابی خیلی عجیبه واقعا
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 اره واقعا خیلی گرم بود این هفته لعنت بهش دریغ از یه برف یا حتا بارون درست حسابی خیلی عجیبه واقعا سالای پیش آدم برفی میساختم کلی فیلم و عکس دارم امسال بی برکت بود. تابستون سختی میشه احتمالا آب و برقو زیاد قطع کننلباساتو نگه دار شاید شاید سال دیگه به درد خورد خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
liora مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 3642 سالای پیش آدم برفی میساختم کلی فیلم و عکس دارم امسال بی برکت بود. تابستون سختی میشه احتمالا آب و برق ... حسم میگه بهار مث اون سال میشه ک همه جا سیل اومد