2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

151 بازدید | 25 پست

سلام عشقا دلممم خوبین بچه ها من ۲۶ پریود میشم وپریودیامم خیلی دقیقه و این ماه اولین ماه اقدامم بود و ۲۶ دی پریودم ک پاک شد بعد اون یشب درمیون و شبا تخمک گذاریم رابطع داشتیم و تو همین نینی سایت خونده بودم ک بعد ده روز امیزش بیبی چک نشون میده منم هربار ب امیدی بیبی چک میزنم اما میبینم هعی منفیه🥺🥺🥺 و تاپریودیم ۱۰ روز دیگ موندع و  دیگ مطمئن شدم این ماه  باردار نیستم برام دعاکنین زود نینی دار بشم من عاشق بچم بااینکه اولین ماه اقدامم بود خیلیییی حالم بدشد ینی امیدی داشته باشم هنو یا اگ چندوقت بعد اقدامم نشدم برم دکتر شوهرم میگ تو اگ بحای اینحوری کنی ک دق میکنی هربار تا ماه بعد ک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام اولین ماه عجله داری ولی باید صبر کنی موعدت بشه اصلا مگه میشه 10روز مونده الان بیبی چک میزنی!

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
سلام اولین ماه عجله داری ولی باید صبر کنی موعدت بشه اصلا مگه میشه 10روز مونده الان بیبی چک میزنی!

خاهرجان تا الان بالا ده تااااااااا بیبی چک و زدم اینحوری بیشترناراحت میشم فک کن اه روز بعد رابطم هعی زدم الانم ک میخاد ده روز باز زدم دیشب زنه داروخونه میگف چه اینقد میگیری😂😂😂

بستگی به مارک بیبی چک و بدن خودت داره همه که یجور نیستن بعدم بارداری صبر و حوصله میخواد

ازاوناییه ک قطره چکونیه از اونا میزدم . میدونی فقط الان انگارهعی میخاد پریودم بیاد شایدم توهمه

خاهرجان تا الان بالا ده تااااااااا بیبی چک و زدم اینحوری بیشترناراحت میشم فک کن اه روز بعد رابطم هعی ...

چرا فکرتو با چیزای دیگه مشغول نمیکنی دنیا که فقط بچه دار شدن نیست انشالله که زود مامان میشی ولی فکر کن اگه خدایی نکرده مشکلی باشه که چندسال درمانش طول بکشه با این روحیه نابود میشی

خاهرجان تا الان بالا ده تااااااااا بیبی چک و زدم اینحوری بیشترناراحت میشم فک کن اه روز بعد رابطم هعی ...

😁اینکار نکن هم حیف پول و هم اعصابت بهم میخوره 

اصلا یه روز قبل موعدم درست نیست همون روز اگه پری نشدی بزن

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
ازاوناییه ک قطره چکونیه از اونا میزدم . میدونی فقط الان انگارهعی میخاد پریودم بیاد شایدم توهمه

خب اونا هم مارکش متفاوته حساس ترین که من استفاده کردم مارک روژان بود اونم مدل خودکاریش