2777
2789

عزیزم استراحت کن ...توالت فرنگی برو 

نگران نباش قهوه ای چیزی نی ...عین لک لانه گزینی هست عزیز

شیافت رو سر وقت بذار 

به پهلوی چپ بخواب عزیز 

تونستی روزی یه بار اب سرد چهار پنج قاشق با یه قاشق نشاسته گل قاطی کن بخور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من در شرف انجامم چند تا سوال دارم شما چی شد که تصمبیم گرفتین به ivf پیشنهاد دکترتون بود؟

من و شوهرم طبیعی باردار نمیشدیم دکتر گفت باید ای وی اف کنید 

حالا اولین بار انتقال م هست 

عزیزم استراحت کن ...توالت فرنگی برو  نگران نباش قهوه ای چیزی نی ...عین لک لانه گزینی هست عزیز ...

باشه ممنون م 

مراعات غذایی چی میخواد 

فقط بهم گفتن ماهی و میگو زنجبیل و زعفران نخور 

دیگه چی نباید بخورم

من و شوهرم طبیعی باردار نمیشدیم دکتر گفت باید ای وی اف کنید  حالا اولین بار انتقال م هست

میگیره عزیزم نگران نباش

یعنی شوهرتم مشکل اسپرم داشت؟

اخه منم یکسال اقدامم

ذخیره تخمدان 29صدم

احتمالا بعد عید برم 

شما ذخیره ات چند بود 

چنند تاجنین داری

توکل به خدا  خدا از دهنت بشنوه خوشحال م کردی

خیالت راحت باشه من  پیج مام تو اینستا رو دارم لایو این مدلی رو دنبال میکنم از اونا شنیدم

ولی استراحت کن اگه خدایی نکرده زیادتر شد و تغیر کرد بعد باید بری دکتر بهت شیاف میده

باشه ممنون م  مراعات غذایی چی میخواد  فقط بهم گفتن ماهی و میگو زنجبیل و زعفران نخور  ...

سیرابی کله پاچه عالیه 

از توی نت بزن کلا لیستش میاد عزیزدلم رعایت کن حتما

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

میگیره عزیزم نگران نباش یعنی شوهرتم مشکل اسپرم داشت؟ اخه منم یکسال اقدامم ذخیره تخمدان 29صدم احت ...

موقع تخمک کشی ۱۸تا تخمک بودن ۱۵تاش سالم بود الحمدلله

اره شوهرمم مشکل اسپرم داشت 

ذخیره تخمدانم ۶بود ایجور که دیدم و گفتن خوبه 

موقع تخمک کشی ۱۸تا تخمک بودن ۱۵تاش سالم بود الحمدلله اره شوهرمم مشکل اسپرم داشت  ذخیره تخمدان ...

خداروشکر پس خوبه وضعیته تخمکای فریز شده ایشالا میگیره همین بار اول 

نذر کن اگه گرفت چند تا از تخمکاتو اهدا کنی خیلی ثواب داره بخدا