2777
2789
عنوان

کاربرای مورد علاقتون رو تگ کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 10563 بازدید | 1663 پست
راحت باش 😆😆بگو تخلیه شی دشوووریتون نزدیکه😁😁

تف🤣🤣🤣🤣🤣

ن من مث بقیه نیسم

باادبم😌😌😌😌

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقتم😂❤💋

لوانیطم نوکرطم چاکرطم دیونطم 😌😂😜🤙

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
خوابم نمیاد 🙃

عجب اتفاغی باید تو گینص صبط کنیم😂😂😂😜🤙

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
یاامین!؟ عه خخ. دیدمش چند جااا! مگه اینم بت گفت تایپکاتون عالین!؟؟؟؟    جدی!؟؟

بیخیال،دیشب بود تو تاپیک چرت و پرت میگفت،با یه آقای دیگه دهن به دهن شد😂😂😂دیگه تاپیک ترکید ندیدمش😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
@کاپ_کیک_عصبانی     هویجوری😝

کاپ کیک عسبانی و چرا طگ کلدی مسلا؟😂😂😂

اره😍

ناااز😍😍😍😍

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
وزیط همینه دیگ کلا تو حیچی شانث نیاوردیم موحی جونم  هالا اگ یه عمری اینجا پلاث باصیم یه اتفاغ ج ...

😏 دارم براط

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
نگم😐 حس کردم همون همدانشگاهیمه😁

😁😁چه عجب آشنا پیدا کردی نگین😁😁😁😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁