2777
2789
عنوان

کاربرای مورد علاقتون رو تگ کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 10564 بازدید | 1663 پست
آره دیدم😁😂😂😂 تو اون وضعیت داشت از آب گل آلود ماهی میگرفت 

تازه دیشب هم گفت تاپیکاتون عالین 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم ریختم😆😆

........بوق‌‌.......دختر.....بوق

اینا فحش بود اخیش 😌😂🤙

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
ای تو روحت عنتر....چیز دیگه ای نموند بهم بگی 😊😁😁هم سن مادر بزرگتم بیشششووووور😁😁

نوش جونت

کمت بود😒😒😒😒😒😒😒

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

کیییی!؟؟ عااو یاد کاپیتااان افتااادم! یادش بخیرررر    

بنظرم این همونه😁😁😁اسم کاربریش یامین ه😁😁😁😁😁😁😁😁

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
دقیقا من بعضی وقتا بد حوصله‌م سر میره هییییییچ خبری نیست بعد گاهی میام میبینم همه دارن از یه تاپیک ...

وزیط همینه دیگ کلا تو حیچی شانث نیاوردیم موحی جونم  هالا اگ یه عمری اینجا پلاث باصیم یه اتفاغ جالب نمیفطه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😜😜😜😜😜

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂