2777
2789

من نمیدونم جیگری فقط به احترامت اومدم 

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظم پریودت به هم ریخته میشی ولی قرصو اینجوری مصرف نکن به تعداد مناسب باید بخوری از روز پنجم پریود میخوری تا وقتی که ۱ ورق تموم بشه بعدش که قطع کنی بین ۵ تا ۷ روز پریود میشی بعد دوباره ماه بعد به همون صورت 

نظم پریودت به هم ریخته میشی ولی قرصو اینجوری مصرف نکن به تعداد مناسب باید بخوری از روز پنجم پریود می ...

اخه برا جلوگیری نمیخورم‌فقط خواستم این ماه یکم عقب بیوفته

اخه برا جلوگیری نمیخورم‌فقط خواستم این ماه یکم عقب بیوفته

حالا چند ماه طول میکشه تا دوباره پریودات به حالت طبیعی برگرده چون هورمونات به هم میریزه با این مدل قرص خوردن هیچکاریم لازم نیست بکنی صبر کن پریود میشی ولی ماهای بعدم اگه دیر و زود شد بدون برای همین قرص خوردنه 

2790
2778
2791
2779
2792