2789
عنوان

درس نمیخونم

296 بازدید | 10 پست

سلام من یه پشت کنکوریم۹۹ که با اصرار خودم وخانوتدم موندنم 

از ابتدایی همیشه معدل اول کلاس ودرس خون بودم 

اما از سال یازدهم درگیر یه رابطه احساسی شدم وشکست خوردم ودوهفته پیش اون پسر ازدواج کرد...

از سال دهم همون موقعم با یه دوستی که خیلی اهل درس نبود دوست شدم اونم مونده پشت کنکور ۷،۸ماهه باهاش درارتباطم هنوز براکنکور ۴۰۰ نخوندم درصورتی میدونم وقتی نمونده خیلی بااین دوستم برنامه ریختیم یا ...که هیچکدوممون انجام ندادیم ... نمیدونم چیکار کنم شدم مثله دوستم همش بیحوصله و...بی میل به درس باهم زیاد تلفنی هم صحبت میکنیم خودمم بهش وابسته شدم چون باهم دردل میکنیم ....ولی الان دارم دیوونه میشم هیچی درس نمیتونم بخونم ... ثبتنام کنکوره وهنوز ثبتنام نکردم ...همش بی حس وحالم نسبت به خوندن وازدرس خوندن در میرم ....مامان بابام خیلی دارن اذیت میشن میگن تو درس خون بودی چرا اینجور شدی ...اون دوستمم الام دوباره بایکی تورابطست وگاهی ازم راهنمایی میگیره وخانوادمم کلا بااین دختر مخالفن از نظراعتقادی وفرهنگی خیلی با خانواده ما فرق داره ولی من باهاش راحتم ودوست ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا چه قد شبیه منی منم تا پارسال رتبه یک شهر بودم اما امسال وارد رابطه احساسی شدم الان هیچی درس نخوندم هیچی بلد نیستم کنکور ثبت نام نکردم سال اولمه مامان و بابام و معلم ها هم خیلی نگرانن اما واقعااا دل زده شدم

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
کنکور چی میدی؟

خب الان تو با اون دوستی درسته ک پشتش باشی

ولی خب همه میدونن توعم میدونی و منم نمیخوام شعار بدم

تو کلن الان باید بخونی

ی روز دو روز ک خوندی و عادت کردی دیگه راه میفتی

تاروز کنکور ب ایندت نگاه کن واقا سرنوشت سازه

و اینکه اصلن بخاطر ی پسر ذهنتو درگیر نکن. واقن ارزششو ندارنن تو دانشگاه موقعیت های خ خوب داری

وای خدا چه قد شبیه منی منم تا پارسال رتبه یک شهر بودم اما امسال وارد رابطه احساسی شدم الان هیچی درس ...

الانکه تو مدرسع هایی خودتو جمع جورکن اعتباری به این رابطه ها نیست  من موندم ۱سال الانم نمیخونم ...

الانکه تو مدرسع هایی خودتو جمع جورکن اعتباری به این رابطه ها نیست  من موندم ۱سال الانم نمیخونم ...

آره اما درسا دوازدهم واقعا یه کلمه هم بلد نیستم 

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
تجربی

خ خوبه واقن تجربی اینده داره تو این مملکت

فقط بخون تا کنکور قدر الانتم بدون ادمای زیادی با سختیای بیشتر پیشترفت کردن قدرتتو دست کم نگیر

داداش من پارسال از بعد عید شروع کرد و الان پرستاری میخونه

مشکل منم  خوندنست  کلا بیحس وحال شدم نسبت به درس...

منم ی مدت اینجور بودم 

وقتی درس نخونی یبارکی تصمیم بگیری بخونی خیل سخته 

چون مغز ما ادت کرده اسوده باشهچند روز سختی داره باید ی برنامه بچینی ن خیلی سنگین ن خیلی ساده و طبق اون ی هفته پیش بری هر طور شده و اصلن نباید فکر کنیی کش ببند ب دستت هر موقع فکر و خیال اومد سریع ی دونه بزن ک دردت بیادو حواست بیاد سرجاش جمعه هاهم باید ی تایم تفریحی داشته باشی

شبا زیاد دیر نخواب و صبا زیاد دیر پا نشو باعث کسلی میشه

اگع ی همچین عادتی داری باید یواش یوا توی این ی هفته اکیش کنی

قهوه بخور بعد صبحانه و زیاد نخواب در حد هشت ساعت 

توی این ی هفته با دوستتم زیاد حرف نزن ک تورو نبره ب گذشتت

خلاصه ک همه چی با همین ی هفته استارت شروع میشه

عکس دانشگاه مورد علاقتو پرینت کن و هرروز صبح ببینش