2777
2789
عنوان

جاری دزد😲😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 48 پست
توبه توبه..بس کنید..برای پر بازدید شدن دست به چکارهایی میزنید..گیرم که راست بگی مگه ما شمارو می شناس ...

خودمم بخاطر حرفای دوستم شکه شدم گفتم بیام اینجا بگم ببینم نظر مردم چیه

در این دنیا انسانم آرزوست❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولا چی بگم ماهم تو خونواده مون دزد داشتیم اون هم از بچگی دزدی میکردن الان هم توقصر زندگی میکنن😬😕

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه

خواهرشوهر منم انگشتر خودش وشوهرشو یعنی حلقه ازدواجشونو هر چی گشته بود پیدا نکرده بود 

جاریمم ادم خیلی فضولی بود و پرو

خواهرشوهرم قسم میخورد جاریم اومده خونه مادرشوهرم اون حتما برداشته وگره ما کل خونه رو زیر رو کردیم

ازشم بعید نیس ک چنین کاری نکرده باشه

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
جاری منم حلقمو دزدید اره باورم میشه

یه سری ها میان توی تاپیک فقط توهین کنن خب بفرمائید یکی ام مثل جاری ایشون که کپی کار جاری شمارو با دوستم کرده 

یه سری ها میان توی تاپیک فقط توهین کنن خب بفرمائید یکی ام مثل جاری ایشون که کپی کار جاری شمارو با دو ...

بله جاری منم همینکار کرد ولی نیت دزدی مال نبود نیت اون تفرقه اندازی بین من و خانواده همسرم بود چون مادرشوهرم بهش گفت از اینجا بلندشو عروس دوم بیاد جات بشینه تو ۱۲ سال نشستی بسه ....اینکارو کرد ک فتنه بپا کنه 

بله جاری منم همینکار کرد ولی نیت دزدی مال نبود نیت اون تفرقه اندازی بین من و خانواده همسرم بود چون م ...

اره اگه جاری اون کارو انجام بده صدرصد میخواد دعوا و فتنه بپا کنه

من عروس دزدم دیدم 

کادوی شب عروسی خواهرشوهرشو برداشته

بعد رفتن بهش پول دادن از عمد چون میدونستن کار اینه ک برو مثلشو برامون بخر ک جلو خانواده پسره زشت نشه

رفته دقیقا همونو برداشته اورده ب رو خودشم نیاورده😑😑😑😑

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
اره اگه جاری اون کارو انجام بده صدرصد میخواد دعوا و فتنه بپا کنه

خانواده شوهررمن کلا اهل رفت وامد باکسی نیستن ینی هیچکس خونشون نمیره.. جاریم ورودیش مشترکه با مادرشوهرم حلقه دست مادرشوهرم بود وقتی هم گم شد من بش گفتم جای دیگه نزاشتی اون بدبخت ساده هم میگفت نه بخدا جلو جاریت گذاشتم اینجا اونم دید...جالب اینجا بود ک مادرشوهرم درظاهر قبول نکرد ک کار اونه ولی درباطن چ فکری کرد خدا میدونه 

خانواده شوهررمن کلا اهل رفت وامد باکسی نیستن ینی هیچکس خونشون نمیره.. جاریم ورودیش مشترکه با مادرشوه ...

صدرصد مادر شوهرت فهمیده کار جاریته بچه که نیس 

خدایا توبه 😰👀📿

دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!