2777
2789
عنوان

جاری دزد😲😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 48 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید برداشت گذاشت جایی که گم نشه

مثبت نگاه کنید 

دید که گذاشت تو جیبش یا کیفش؟؟

بگرده خونه رو پیدا نکرد فردا زنگ بزنه به خوش بگه من گذاشتم فلان جا ندیدی تو یا جا بجا نکردیش؟

میگه مادر شوهرم اونجا بود نتونستم دارو فریاد بپا کنم

وای از دست سادگی .اصلا داد و فریاد لازم‌نبوده با ارامش میگفته فلانی طلاها رو بدید من جمعشون کنم

بیش از حد خوبی نکن

عروس عمم دزده،چندسال دزدی کرد از عمم،از جاریش،حتی تو مراسمایه ختم اگه میدید بچه ای خوابه طلاشو میدزدید،هیچکس به ذهنش نمیرسید این دزدباشه،عمم میگفت خونمون جن داره میاد وسایلامونو میبره،تااینکه دوربین گذاشتن وشکارش کردن....

من اوایل خونه داریم همه جاریام خونم بودن بدون همسر دقیقا اون شب شده م پولای که پس‌انداز کرده بودیم بهم داد گفت خانوم ایناببر یکجا بزار منم رفتم گذاشتم شوهرمو غذاشو دادم فرستادم خونه مامانش گفتم ما خانوما میخوایم تنها باشیم فردا صبحش رفتن شب که شوهرم آمد پولارو برداره نبود 😑دوسه سال میگذره اما من اصلا نمیتونم قبول دار بشم جاریام پولو برداشتن 

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏
به من گفت مادر شوهرم اونجا بود نتونستم دارو فریاد بپا کنم 

وااا داد و فریاد احتیاجی نبوده

میرفته ازش میگرفته میگفته بده بذارم سر جاش حواسم نبود خوب شد تو دیدی که نیفته پایین گم بشه

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

توبه توبه..بس کنید..برای پر بازدید شدن دست به چکارهایی میزنید..گیرم که راست بگی مگه ما شمارو می شناسیم..نه مگه دوست شمارو می شناسیم..نه واقعا مگه جاری دوست شمارو.می شناسیم الان این تاپیک وچرا زدی دلیلش چیه

روز محشر به خدا خواهــم گفت آنکـه از مـن تو گرفتــی همـه ی جانـــــم بود💔