2777
2789
عنوان

شپش سر

59 بازدید | 4 پست

سلام خانما چندروزپیش رفتم آرایشگاه شبش فرداش سرم‌ شروع به خارش کرد دیشب سرمو روغن زیتون زدم صبح شونه کردم به دونه شپش دیدم حالا دارم دیوونه میشم هرکی راهکارقطعی میدونه بگه ؟میترسم بچم مبتلا بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم ی بار گرفتم اول سس مایونز و سرکه زدم ی ساعت مومند بعد شستم با شونه ی مخصوص شونه کردم دوباره اسفند و حنا زدم بعد رفتم از داروخونه شامپو گرفتم دو بار زدم  تا ی هفته هم هر روز سرکه میزدم خداروشکر ۲ روزه رفت

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز