2777
2789
عنوان

هیستروسکوپی

280 بازدید | 25 پست

خانما کی عمل هیستروسکوپی تشخیصی انحام داده خیلی از بیهوشی میترسم لطفا کمک کنید دکترم بخاطر سقط مکرر که داشتم گفت انجام بدم تو این وضع کرونا هم میترسم انجامش بدم 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

منم باید انجام بدم خیلی میترسم

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی عمل راحتی‌ه مثل کورتاژه  نگران نباش  دکترت کیه؟

ببخشید عزیزم میشه توضیح بدی یکم رحمتون دوشاخ بود یا سپتوم دار

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نه من مشکلی نداشتم 

تشخیصی بود 

دکتر گفت فقط یه کم دیواره رحمت ضخیم شده بود که علت سقط هام ربطی به رحمم نداشت 

ولی در کل تو اون روز شاید پنج شش نفر بودیم انجام دادیم و یک ساعت تو ریکاوری بودیم و مرخص شدیم من بلافاصله بعدش رفتم شمال

بعصی ها هم که شهرهای دیگه اومده بودن بدون نیاز به استراحت برگشتن شهرشون

نه من مشکلی نداشتم  تشخیصی بود  دکتر گفت فقط یه کم دیواره رحمت ضخیم شده بود که علت سقط ه ...

ممنونم از توضیحت عزیزم منم رحمم دوشاخه ۵ بار سقط کردم خداکنه بعدش خوب بشم و دیگ سقط نشه

نگران نباش عمل کنی دوماه بعد اجازه بارداری میده دکتر  راستی دکترتون کیه؟ کدوم شهرین؟

من شهرستانم باید برم تهران احتمالا دکتر فیروزه اکبری عملم کنه

خیلی عمل راحتی‌ه مثل کورتاژه  نگران نباش  دکترت کیه؟

دکترم نصرت نقاب هست اهواز

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

من انجام دادم رحمم سپتوم داشت   

ﺑﺘﺮﺱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﯽ ..ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺯﺩ ...ﻭ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺏﺗﺮ ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﺮﺕ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺸﯿﺪ ...ﻭ ﺗﻮ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﺭﮎ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩﭼﺮﺍ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ : ﺩﻧﯿﺎ ، ﺩﺍر ﻣﮑﺎﻓﺎﺕ ﺍﺳﺖ ! ؛ "إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لأَنفُسِکمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا"❤