2777
2789
عنوان

هماتوم

175 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من هفته ۷ بارداریمم دوقلو دارم...هفته پنجم که بودم خونریزی داشتم که سونوگرافی شدم گفتن هماتوم دارم سایزشم ۲۳ در ۱۲ بود و دوتا کیست بزرگم دارم دکتر بهم شیاف و آمپول پرژسترون داده میخاستم ببینم این هماتومم از یک سانت کوچیکتره یا بزرگتره بنطرتون؟؟؟ الان دیگه اصلا خونریزی و لکه بینی هم ندارم یعنی جذب شده یا بازم هست؟؟

بله بزرگتره فقط با سونو  مشخص میشا که دفع یا جذب شده ب من تا یک ماه کمتر از بارداری مونده &nb ...

وای یعنی چند سانته؟؟ اخه توی سونو زده ۱۲×۲۳ میلیمتر.....یعنی چند سانته؟؟؟ توروخدا میشه بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن اون کیست ها اصلا مهم نیستن و خودسون رفع میشن . اونم داشتم  فقط مراقبت ار هماتوم خ ...

اخه دیگه خونریزی و لکه بینی ندارم!!! وقتی اینارو ندارم باید نگران باشم یا نه؟؟! ممکنه علائمی نداشته باشه؟

اخه دیگه خونریزی و لکه بینی ندارم!!! وقتی اینارو ندارم باید نگران باشم یا نه؟؟! ممکنه علائمی نداشته ...

ببین من فقط تقریبا دو هفته لک بیتی قهوه ای داشتم اونم ببخشید در اون حد بود که لباسم خیلی کثیف نمیشد و بیشتر روی دستمال متوجهش میشدم

ماهی یکی دوبار هم فقط در حدهمون یه کم روی دستمال خودنمایی میکرد

دیگه اخرا یا نابود شده بود یا فسقلم اونقدر بزرگ شده بود که احازه نمیداد دیده بشه

ببین من فقط تقریبا دو هفته لک بیتی قهوه ای داشتم اونم ببخشید در اون حد بود که لباسم خیلی کثیف نمیشد ...

فداتشم ممنونم از راهنماییت مهربونم خدا بچتو برات نگه داره....پسره نی نیت؟؟

ببین من فقط تقریبا دو هفته لک بیتی قهوه ای داشتم اونم ببخشید در اون حد بود که لباسم خیلی کثیف نمیشد ...

از روی سونوی شکم میتونن متوجه شن که هماتوم رفع شده یا باید واژینال انجام بدن؟؟

فداتشم ممنونم از راهنماییت مهربونم خدا بچتو برات نگه داره....پسره نی نیت؟؟

قربانت 

ان شاءالله زمینی شدن فرشته های کوچولوت

بله عزیزم پسر الان شش ماه و نیمشه خوابیده کنارم

اینقد استرس ها کشیدم بخاطر هماتوم

اما شما ابنکار نکن بسپار بخدا