2777
2789
عنوان

بیبی چک

203 بازدید | 26 پست

سلام دوستان سیکلای من سی روزس یعنی از روز ۲۸،۲۹لکه بینی دارمو پری میاد

امروز روز ۲۹من بود وفقط رونام وکمرم دردمیکنه واصلا لکه بینی ندارم و بیبی چکم صبح بعد سه چهارمین یه هاله خیییلی کمرنگ صورتی انداخت که همسرمم میبینه ولی نتو عکس مشخص نیست هرکاریم کردم عکس نشد بذارم اینجا

من چهارده روز پیش hcgزدم البته

بنظرتون میشه مادرشده باشم؟مارک بیبی چکم هم روژان بود تاحالاندیدم روژان برام هاله بندازه دوساله اقدامم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه دیگه میگی پری داره میاد 

من گفتم؟گفتم لکه بینیم ندارم فعلا خواهر ماهای پیش اینجوری بودم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
دو روز بعد دوباره بزن

امکانش هست درست باشه

من گفتم؟گفتم لکه بینیم ندارم فعلا خواهر ماهای پیش اینجوری بودم

اشتباه خوندم فک کردم میگی لک بینی دارم و پری میاد 

به نظرم صبر کن عقب انداختی باز بزن مطمئن تره

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

روژان همش برام هاله مینداخت

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

ممکنه بخاطر امپوله باشه و اثرش مونده باشه اگه پری نشدی دو س روز دیگه بزن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

صبح ناشتا هم بزن آن شاالله بارداری

برام دعاکن

روژان همش برام هاله مینداخت

درست بود؟

2790
2778
2791
2779
2792