2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

183 بازدید | 9 پست

سلام کسی تاحالا تجربه زخم رحم داشته؟

من هنوز نرفتم دکتر ،ولی حس میکنم که داشته باشم اخه علائمش رو دارم زیر شکمم خیلی میسوزه سوزن سوزن میشه سمت چپشم گاهی تیر میکشه ،واژنم هم درد میکنه موقع رابطه جنسی هم درد میگیره ،مکرر عفونت میگیرم ،دارو میخورم خوب میشم ولی باز شروع میشه ، 

کسی تجربه داشته ؟اینجوری بوده؟ دکتر چه داروهایی داده چیکار کردین 

درمان داره خوب شدنیه ؟ میترسم برم دکتر بگه سرطان داری 😔😭

👸🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اذه من زخم داشتم فریز کردم خداروشکر الان خوبم نترس عزیزم چیزی نیست 

مرسانا جون شما هم همین علائم رو داشتید رفتین دکتر گفت زخم دارید؟ فریز میکنن؟هزینه ش زیاده ؟

خداروشکر که خوبین ،پس درمان شدنیه من تو اینترنت اینقد سرچ میکنم و نوشته سرطانو فلان دارم دیونه میشم 

👸🏼
فقط باید بری دکتر، منم داشتم دکترا گفتن باید فریز کنی ولی شکر خدا یه دکتر خوب پیدا کردم با دارو خوبم ...

دارو هاتون چی بود عزیزم ؟ میرم دکتر میخوام دو هفته دیگه که حقوقم واریز میشه برم ولی اینقدر درد میکنه که نمیدونم چطور سر کنم تا اون موقع

👸🏼
مرسانا جون شما هم همین علائم رو داشتید رفتین دکتر گفت زخم دارید؟ فریز میکنن؟هزینه ش زیاده ؟ خداروشک ...

ببین من اول علائمشو میگم 

هر دقیقه زیر دلم ی جا درد میکرد یه دقیقه سمت چپ لعدش میرفت راست بعدش وسط مث ی حباب جا ب جا میشد خیلی خیلی درد نداشتم کم 

بعدش رفتم دکتر ازمایش پاپ اسمیر نوشت انجام دادام گفت خیلی مشکلی نداری یه فریز سطحی کرد دارو داد دو ماه استفاده کردم سومبن ماه رفتم گفت خوب شدی 

نگران نباش چیز خاصی نیست هزینش شد 300تومن 

شاید تو عفونت داری زخم نداری شایدم فریزت نکرد فعلا دکتر برو تا چی میگه

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
من دیشب کلی درد داشتم تیر میکشه سمت چپم  الانم عفونت گرفتم  نمیدونم چیم شده خیلی دردام طبی ...

شما هم عفونت و زخم دارید حتما دقیقا برا منم همینطوره سمت چپ یهو تیر میکشه زیر شکمم که کلا یطوریه دردش سوزن سوزن میشه 

👸🏼
ببین من اول علائمشو میگم  هر دقیقه زیر دلم ی جا درد میکرد یه دقیقه سمت چپ لعدش میرفت راست بعدش ...

اها نه واسه من مث حجاب نیس جابجا نمیشه زیر شکمم همون جایی که مثانه و رحم هست میسوزه و سمت چپ هم درد میکنه و یهو گاهی تیر میکشه 

خود واژنمم داخلش درد میکنه 

اها سی صد تومن خب اوکیه 🤦🏻‍♀️🙈داشتم میلیونی فک میکردم

مرسی عزیزم ♥️💗💗💗

👸🏼