2777
2789

خواهشا کمکم کنید الان داشتم اعتبارمو چک میکردم دیدم شارژم ۱۲۰ هزار تومن هسش ولی من ۱۰ تومن اعتبار داشتم😑

حالا من از کجا بدونم چجوری و کی ریخته؟؟؟

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای تو روحش هرکی بوده پیام میده بهت که پسش بدی🙄🤦‍♀️😐🤚

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برا چی میخوایی بدونی برو حالشو ببر والا😃😃😃😃

بابا بلکه اون خودش به زور اینو پیدا کرده زده😑

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊

من ریختم

باور کن😂

ولی ۲۰ تومن

اومدم برا مامانم شارژ بخرم نمیدونم چرا کور بودم شماره رو اشتباه زدم برا یه بنده خدایی ۲۰ تومن شارژ رفت

۱۰۰ تومن دیگه اش نمیدونم از کجاست🤔

یه بار یه نفر ۵۰۰ تومن تک تومنی  واسم فرستاد اصراز داشت براش بفرستم  هی پیامک میداد 😂

کاش بزنگه😑

بابای من هر وقت میخواد شارژ بهم بده اشتباه وارد میکنه شماررو و به بقیه میده همشم ۱۰ تومن😂

من چند روز به شوهرم گفتم ۵تومن برام بریزه اشتباهی ۵۰ تومن برتم ریخت ، پیامش اومد برام ولی خودش نفهمید منو میگی بشکن میزدم😂😂😂😂😂هنوزم نفهمیده

😔