2777
2789
عنوان

مشاوره

53 بازدید | 6 پست

تورو خدا میشه کمکم کنین با عشقم خیلی خانومانه رفتار کنم و بچه بازی نکنم آخه هرکاری میکنم میگه بچه بازیه تورو خدا بگین چیکار کنم که کمتر زنگ بزنم و یا پیام بدم ؟تورو خدا کمکم کنین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
باید سرگرم یه کاری باشی که حوصله ات سر نره  مجبور بشی به او زن بزنی

مثلا امروز گفتم چرا پیام نمیدی بهم چرا هیچ نمیگی میگه حرفامون تکراری شده بهش حق میدم فقد به نظرت تا چند روز فاصله بگیرم که خوب شه رابطم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا امروز گفتم چرا پیام نمیدی بهم چرا هیچ نمیگی میگه حرفامون تکراری شده بهش حق میدم فقد به نظرت تا ...

خوب طولانی نشه بزار ببین خودش تماس نمیگیره   همیشه بایدمرد سراغ زن رو بگیره   زنه ناز کنه  حالا بر عکس شده

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
خوب طولانی نشه بزار ببین خودش تماس نمیگیره   همیشه بایدمرد سراغ زن رو بگیره   زنه ناز کنه ...

اره دقیقا من برعکسم چیکارر کنم درست شم و رابطم تر و تازه شه؟چند روز دوری کنم؟ 

اره دقیقا من برعکسم چیکارر کنم درست شم و رابطم تر و تازه شه؟چند روز دوری کنم؟ 

والا من چی میتونم بگم  این زمانه اگر هوای همسرتو نداشته باشی که همه چی رو باختی ولی    زندگی هر کسی یه جوره  

من کلا خیلی اهل شوخی وادا واینا نیستم بیشتر جدی هستم ولی باهاش مهربانم ولی حواسم جمع زندگیم هست کجا میره با کی میره 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
والا من چی میتونم بگم  این زمانه اگر هوای همسرتو نداشته باشی که همه چی رو باختی ولی   &nbs ...

مرسی عزیزم