bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان مشاوره 53 بازدید | 6 پست تورو خدا میشه کمکم کنین با عشقم خیلی خانومانه رفتار کنم و بچه بازی نکنم آخه هرکاری میکنم میگه بچه بازیه تورو خدا بگین چیکار کنم که کمتر زنگ بزنم و یا پیام بدم ؟تورو خدا کمکم کنین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/11/15 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahidmsi عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2542 باید سرگرم یه کاری باشی که حوصله ات سر نره مجبور بشی به او زن بزنی مپندار ؛ ای در خزان کشته جو که گندم ستانی به وقت درو
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 باید سرگرم یه کاری باشی که حوصله ات سر نره مجبور بشی به او زن بزنی مثلا امروز گفتم چرا پیام نمیدی بهم چرا هیچ نمیگی میگه حرفامون تکراری شده بهش حق میدم فقد به نظرت تا چند روز فاصله بگیرم که خوب شه رابطم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
nahidmsi عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2542 مثلا امروز گفتم چرا پیام نمیدی بهم چرا هیچ نمیگی میگه حرفامون تکراری شده بهش حق میدم فقد به نظرت تا ... خوب طولانی نشه بزار ببین خودش تماس نمیگیره همیشه بایدمرد سراغ زن رو بگیره زنه ناز کنه حالا بر عکس شده مپندار ؛ ای در خزان کشته جو که گندم ستانی به وقت درو
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خوب طولانی نشه بزار ببین خودش تماس نمیگیره همیشه بایدمرد سراغ زن رو بگیره زنه ناز کنه ... اره دقیقا من برعکسم چیکارر کنم درست شم و رابطم تر و تازه شه؟چند روز دوری کنم؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
nahidmsi عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 2542 اره دقیقا من برعکسم چیکارر کنم درست شم و رابطم تر و تازه شه؟چند روز دوری کنم؟ والا من چی میتونم بگم این زمانه اگر هوای همسرتو نداشته باشی که همه چی رو باختی ولی زندگی هر کسی یه جوره من کلا خیلی اهل شوخی وادا واینا نیستم بیشتر جدی هستم ولی باهاش مهربانم ولی حواسم جمع زندگیم هست کجا میره با کی میره مپندار ؛ ای در خزان کشته جو که گندم ستانی به وقت درو
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 والا من چی میتونم بگم این زمانه اگر هوای همسرتو نداشته باشی که همه چی رو باختی ولی &nbs ... مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین