2777
2789
عنوان

طلسم تو بچگی

150 بازدید | 7 پست

سلام  من قبلا هم تاپیک زدم‌ برای مشکلات روحیم   قرار هست برم پیش روانکاو   ولی انقدرر حالم بده حس جنون دارم  هیچی رو حس نمیکنم. اصلااا نمیتونم بخوابم    وسط خوابم یدفه میپرم  خوابم افتضاح شده.  رفتم پیش دعاگری ک یکی از دوستام میگفت خوبه ازش تاثیر خوبی دیده      اون گفت  یه زن واست دعا کرده  چندساله و گفت همزاد داری  و داره اذیتت میکنه    از یه طرف خیلی ب علم و مشکلات روانی اعتقاد دارم   از یه طرف حالاتم عجیبن و واقعا ممکنه دعا شده باشم   از یه طرف به خدا و نماز وقرآن اعتقاد ندارم.   یعنی قبلا داشتم ولی این بیماری به حدی منو رنج داد و هربار چقددددر خدا رو التماس میکردم و دعا و نماز  ولی هیچ کمکم نکرد     تروخدا کسی تجربشو داره؟؟  اگه اینجوری باشه  من نمیتونم زندگی‌کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم تو بچگی دعا گرفتن همزادم همه دارن دعانویسم مثلا باطلش کرده.من هرروز حرز جواد گوش میکنم خیلی تاثیر داره.قران صوتی عالیه عالی.ولی روانشناسم برو شاید تاثیر دیدی

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

یه نفرم تو فامیل ما اینطور شد بردنش پیش دعا نویس براش دعا نوشت درست شد

میگفت یه جن عاشقش شده میخوادش چون این مقاومت میکنه اذیتش میکنه

چه میدونم والا

مادرش قسم میخورد که بعدش درست شد دعا اثر کرد

خدایا به بزرگیت قسمت میدم کمک کن
لاحول واله قوه الا باللله العی العظیم  اینو بخون اروم میشی به چیزم لصلا بفکر نکن بسم الله الرحم ...

توی خواب که تلقین نیست    اصلا حتی یک ثانیه من آرامش ندارم   چه برسه به خواب 😔😔😔

نصیب هیشکی نشه 

کسی ک سرطان داره حداقل میدونه کیه  هوش و حواسش سر جاشه    ولی کسی که روحش درگیره  خیلی سخته     کسی اگه مثل من باشه  میفهمه چقدر سخته...